Γ’ Εθνική: Καστοριά – Αστέρας Σταυρού 0-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Δεν μπόρεσε η Καστοριά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Αστέρα Λιανοκλαδίου Σταυρού, αφού έχασε στο γήπεδο της, με σκορ 0-1. Ετσι υποχώρησε στην 11η θέση και σίγουρα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον αέρα υπέρ τους, στο α’ ημιχρονο φρόντισαν να εξουδετερώσουν τα ατου της Καστοριάς και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι καλό. ‘Ετσι, στο 12’λεπτό, μετά από βαθιά μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας της Καστοριάς, ο Παρλαντζάς βγήκε μόνος του από πλαϊνή θέση και πλάσαρε άουτ.

Στο 23΄ μετά από φάουλ γέμισμα στην περιοχή ο Αντωνόπουλος βγήκε μόνος του απέναντι με τον Τσαρούχα, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Στο 27΄το φάουλ του Κόκκα μπλόκαρε ο Τσάμης. Κι εκεί που το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ο Αστέρας βρέθηκε μπροστά στο σκορ (0-1). στο 32΄ με κοντινό σουτ του Φράγκου. Προηγήθηκε κακός υπολογισμός του Τσαρούχα σε γύρισμα συμπαίκτη του και στην προσπάθεια του να αποσοβήσει το κόρνερ. Στο 40΄ το σουτ του Κόκκα μπλόκαρε ο Τσάμης.

Στην επανάληψη και στο ξεκίνημα της η Καστοριά μπήκε πιο δυνατά και στο 48΄ μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Μανακίτσα, ένας αμυντικός, προσπαθώντας να αποκρούσει, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του.

Στο 60’η κεφαλιά του Πάλλα έφυγε άουτ. Στη συνέχεια η Καστοριά, ούσα φλύαρη, δεν μπόρεσε να κάνει κάποιες ευκαιρίες, αφού οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Τζόβα, που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, μέσα στην Καστοριά, παρουσιάστηκε με τους βοηθούς του, εντελώς ντεφορμέ, προβληματίζοντας και οι τρεις, με την εικόνα τους, βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

Καστοριά: Τσαρούχας, Διγκόζης(83΄ Σαχινίδης), Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Androw (58΄ Σαββόπουλος Κυρ),Κόκκας (83΄ Κυριζάκης), Πάλλας, Μωυσιάδης, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ.

Αστέρας Σταυρού: Τσάμης, Φράγκος, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακάσου, Λάππας, Rodriges Natso, Παρλαντζάς, Αλεξίου, Κακαβάς, Αντωνόπουλος.

Share This Article