Γ’ Εθνική: Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι περιμένει τον ΓΑΣ Σβορώνου το μεσημέρι της Κυριακής (3/12 – 15:00) καθώς υποδέχεται στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» την Αναγέννηση Άρτας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας επιβεβαίωσε μία ακόμη αγωνιστική ότι αποτελεί το κορυφαίο σύνολο του Ομίλου σε αυτό το πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος καταφέρνοντας να πανηγυρίσει ένα επιπλέον διπλό (1-3 την ΑΕ Κιλελέρ) και μάλιστα για 4ο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας σημείωσε τρία γκολ!

Η συγκεκριμένη νίκη μάλιστα αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα υγείας που ταλαιπώρησαν όλη την περασμένη εβδομάδα την ομάδα μας.
Η αυριανή αναμέτρηση είναι δύσκολη και απαιτητική όπως σημείωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στη συνέντευξη Τύπου απέναντι σε ένα γκρουπ με εμπειρία και φιλοδοξίες και ο ΓΑΣ θα πρέπει να δώσει το μάξιμουμ αν θέλει να είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα πέρα από τις γνωστές απουσίες των Λαγδάρη και Μακράκη αλλά και του Δημητρίου ο οποίος μετρά αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:
Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας.

Share This Article