Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – Τρίκαλα….

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τον ΑΟ Τρικάλων θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Εορδαϊκού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/1) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας “Αιμίλιος Θεοφανίδης”.

Σε ένα παιχνίδι με ιδαίτερο βαθμολογικό κίνητρο ο Εορδαϊκός θα φιλοξενήσει τον “ΑΟ Τρικάλων” με σκοπό να πετύχει την πολυπόθητη νίκη που θα τον ξεμπλέξει απο τις επικίνδυνες  θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.  

Η ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη εμφανίζει ένα ιδιαίτερα καλό και βελτιωμένο πρόσωπο και η υπάρχουσα βαθμολογική θέση δεν αντικατροπτίζει σε καμία περίπτωση την βαθμολογική θέση της ομάδας και φαίνεται να την αδικεί.

Οι μεταγραφές ουσίας που έγιναν το περασμένο διάστημα απο την διοίκηση δείχνουν να βοηθούν αρκετά το έργο του Πτολεμαϊδιώτη τεχνικού καθώς δυναμώνουν την ομάδα σε όλες τις γραμμές και τα θετικά αποτελέσματα είναι δεδομένο πως θα έρθουν.

Ο Εορδαϊκός (12ος-22βαθ.) θέλει να αφήσει πίσω του την κακή παρένθεση που άνοιξε στην Κατερίνη την περασμένη αγωνιστική καθώς ενώ ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα και δημιούργησε σωρεία χαμένων ευκαιρίων στο τέλος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος ήταν κάκιστη ωστόσο στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές του προπονητή η εικόνα της ομάδα άλλαξε άρδην. Αυτό ουσιαστικά αναμένεται να αποτελέσει και ένα μάθημα για τον οργανισμό του Εορδαϊκού στο οποίο άπαντες θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουν τα κακά ξεκινήματα που όπως φαίνεται είναι καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Ο ΑΟΤ Τρικάλων( 6ος-32βαθ.) ξέσπασε στην Καστοριά την περασμένη αγωνιστική καθώς την διέλυσε με το εκωφαντικό 5-1. Οι “Σακαφλιάδες” πρίν το παιχνίδι με την Καστορία διέτρεχαν ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων αγωνιστικών με το ξερό (0-0).

Στην Πτολεμαϊδα θα έρθουν να αγωνιστούν χωρίς άγχος καθώς δεν φαίνεται να κινδυνεύουν με τον υποβιβασμό αλλά και η άνοδος γι αυτούς έχει χαθεί προ πολλού.


Όσον αφορά το αγωνιστικό επιστρέφει ο Παπαζήσης ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Σβωρόνο , ενώ θα απουσιάσει ο Αιχμαλωτίδης ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Ορίστηκαν οι διαιτητές

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι ο κ. Τσιώρης (ΕΠΣ Άρτας) με βοηθούς τους Μέκιο – Δημητρόπουλο(ΕΠΣ Άρτας)

Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ.Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Πηγή: eordaikos gr

Share This Article