Γ’ Εθνική: Βατανιακός – Εορδαΐκός 1-1

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Εορδαϊκός και Βατανιακός, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά από ένα «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Βατανιακός, στην μοναδική καλή στιγμή του στο 10ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντόση, ο Σαμανίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Ανανιάδης με κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο δεύτερο μέρος ο Εορδαϊκός «πήρε μπρος», πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Στο 65ο λεπτό, μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Άνταμς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εορδαϊκού, με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1, κάνοντας «ντεπούτο» με γκολ.

Οι παίχτες του κύριου Κατακαλίδη, έχασαν ευκαιρίες για γκολ στη συνέχεια της αναμέτρησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μένοντας στο 1-1.

Έτσι ο Εορδαϊκός έφτασε τους 22 βαθμούς, παραμένοντας στην 12η θέση, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βατανιακός: (Γιώργος Ποτουρίδης) Φιρινίδης, Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαράτζιας, Λιόλιος, Ανανιάδης Χ., Μιχαηλήδις (81′ Μητράκας), Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ. (86′ Δαδάκος), Ραπτόπουλος (70′ Μάλλα)

Φ.Σ.Εορδαϊκός: (Νίκος Κατακαλίδης) Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Κουνάβας (46′ Παπαδόπουλος), Πιριτζάους, Παππάς, Κοντογουλίδης (46′ Άνταμς, Μπαλίτσας (77′ Τσαγκαλίδης), Γκάιντο, Αιχμαλωτίδης, Νίκολι, Παπανικόπουλος

top-sport.gr

Share This Article