Γ’ Εθνική: Α.Ε.Κιλελέρ – Καστοριά 0-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Πιστοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο η Καστοριά, πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό Γήπεδο της Φιλιππουπόλεως Λάρισας, όπου κέρδισε την ομάδα του Κιλελέρ με σκορ 0-1.

Η νίκη της Καστοριάς χαρακτηρίζεται δίκαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε την καθολική υπεροχή στην πρώτη ώρα του παιχνιδιού, ενώ ο γκολκίπερ Τσαρούχας δεν πιέστηκε καθόλου, κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου.

Στο 17′ το σουτ του Φωλίνα, έφυγε μόλις άουτ. Στο 31′ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Τσελεπής, μέσα από την περιοχή, δεν έπιασε το σουτ όπως το ήθελε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 43’ο Μανακίτσας έπιασε το σουτ στα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 44′ καλή προσπάθεια και σουτ του Πάλλα, από τα δεξιά, δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 45′ ο Μπεκτέσι απέκρουσε εκπληκτικά το πλασέ του Πάλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καστοριά ξεκίνησε πολύ καλά και στο 57′ κατόρθωσε να πετύχει το πολύτιμο γκολ, που της απέφερε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε εκείνο λοιπόν το λεπτό, ο Τσάνι έκανε φοβερή ενέργεια από τα αριστερά, ελίχθηκε, μπήκε στην περιοχή και στο σουτ που έκανε η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στην επαναφορά αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Τσελεπής που την ώρα που επιχείρησε να σουτάρει ανατράπηκε από αμυντικό των γηπεδούχων και υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πάλλας κι έκανε το 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Κατσαρού έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και δεν επέτρεψε στους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της. Στο 90+1 ο Τσαρούχας δήλωσε “παρών” , κάνοντας εκπληκτική απόκρουση, στην αριστερή του γωνία, σε σουτ επιθετικού των γηπεδούχων, κρατώντας το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Διαιτητής: Πέτσας Σωτήριος (ΕΠΣ Τρικάλων)

Βοηθοί: Αλεξόπουλος Χρήστος (ΕΠΣ Τρικάλων)

Κατσαρός Θεόδωρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Κιλελέρ: Μπεκτέσι, Παπαγεωργίου Β., Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Χατζής, Αλτάνης, Παπαγεωργίου Θ., Χασομέρης, Βαγενάς

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος (79΄ Σαββόπουλος), Φωλίνας (70΄ Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας (79΄ Παπαγεωργίου), Τσελεπής (88΄ Κυριάκος), Γκέγκας, Μανακίτσας (79΄ Παπουτζίδης), Τσάκνης

ΠΗΓΗ: Kastoria FC the official

Share This Article