Γ’ Εθνική: Αήττητη παρέμεινε η Καβάλα..πέρασε με νίκη 2-3 μέσα στην Κρηστώνη

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου στη Γ΄Εθνική ο ΑΟΚ ξεπέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης (2-3) βρίσκοντας τις λύσεις στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

Η εικόνα του πρώτου μισού στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ φτωχή. Ο Τίμος Καβακάς προχώρησε σε μεγάλο rotation και οι Αργοναύτες δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φανούν ανταγωνιστικοί στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι «αργοναύτες» είχαν την κατοχή ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν σε ευκαιρίες αυτήν τους την υπεροχή.

Με την έναρξη του δεύτερο ημιχρόνου ο ΑΟΚ «πάτησε»… γκάζι και δημιούργησε ένα διάστημα επιτυχημένης επιθετικής συγκομιδής από το 45′ έως το 70′, αποκτώντας ένα ευρύ προβάδισμα 3-0. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα κρατάει τους 3 βαθμούς της νίκης και αυτό το διάστημα όπου μπόρεσε να αποδώσει ικανοποιητικά απέναντι σ’ ένα μαχητικό σύνολο που δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΑΟ Καβάλα(Τίμος Καβακάς): Σταθάκης, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Δερμιτζάκης Π., Μπιμπισίδης, Γερονικολός, Τζελίδης, Α. Δερμιτζάκης, Παπαδόπουλος, Καρακώστας, Χατζής

24′ Τακουνάκι του Α. Δερμιτζάκη, μπλόκαρε ο Σακαλίδης.
46′ ο Τζελίδης αστοχεί από καλή θέση με σουτ.
47′ Ο Β. Παπαδόπουλος ανοίγει το σκορ με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα.
49′ 0 ΑΟΚ βρίσκει δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Α. Δερμιτζάκη.
62′ Μαγκαφίνης και Σαλπιγγίδης αντί Χατζή και Α. Δερμιτζάκη.
66′ Με πλασέ του Δημητριάδη το σκορ γίνεται 0-3.
75′ Με προβολή από τα 3 μέτρα ο ΠΑΟΚ Κριστώνης μειώνει με τον Γιάννη Κυριακίδη.
80′ Γκέντσογλου και Γκέκας αντί Γερονικολού και Καρακώστα.
86′ Ο Ρωμανίδης με πλασέ κάνει το τελικό 2-3

Πηγή: proininews

Share This Article