Γ’ Εθνική:ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΓΑΣ Σβορώνος 0-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η Αρτάκη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Σβορώνο, στο ντέρμπι κορυφής της εικοστής όγδοης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Νέα Αρτάκη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σβορώνου και έμεινε στη δεύτερη θέση και στο -2 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που κέρδισε 2-0 τον Πιερικό. Είχε την υπεροχή, αλλά ήταν φανερό το άγχος ενώ όσο περνούσε η ώρα στα πρόσωπα των παικτών των γηπεδούχων, κάτι που πιθανότατα επηρέασε τις επιλογές τους στις τελικές προσπάθειες. 

Έτσι στο πρώτο μέρος, οι κεφαλιές από Παυλίδη (5′) και Τσούπρο (15′) πέρασαν έξω, ενώ απ’ τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ με τον Φυτόπουλο στο 8′, που μπλόκαρε ο Ντουμάνης και στο 25′ το σουτ μέσα από την περιοχή του Λαμπόγλου πέρασε άουτ. 

Ίδια η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη, με την ομάδα της Εύβοιας να εντείνει τις προσπάθειες της για να φτάσει στο γκολ, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της που γέμισαν το ‘Νίκος Κίλιμπας’, χωρίς όμως να το κατορθώσει.

Συγκεκριμένα, στο 57′ το σουτ του Σαλπιγγίδη πέρασε πάνω απ’ την οριζόντια δοκό και ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Τσούπρου στο 66′. 

Στο 77′ το σουτ του Ιορδανίδη το απέκρουσε ο Ζωγράφος και δύο λεπτά μετά τελική προσπάθεια του ίδιου παίκτη των γηπεδούχων δεν ήταν εύστοχη.

Νέα Αρτάκη(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Δ. Χατζηστάμου, Στασινόπουλος (90’+ Γερογιάννης), Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδάκης (75′ Λάμπρου), Παυλίδης (67′ Μεταξάς), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.

ΓΑΣ Σβορώνος (Σάκης Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος,ξ Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου, Κοντοθανάσης (82′ Ξυδούς), Κυπαρίσσης (90’+ Χατζής), Φυτόπουλος, Λάμπογλου (65′ Κυρτέγος), Καραγκούνης.

Διαιτητής: Ρεντίφης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Σούζας – Κάλλης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής),

Παρατηρητής: Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Κορίνθου).

πηγή eviasports.gr

φωτο απο dinataathlitika.gr

Share This Article