Γράφει Ιστορία…την Τετάρτη η Κοζάνη απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την δική τους ποδοσφαιρική  “Ιστορία” θέλουν να γράψουν την ερχόμενη Τετάρτη όλοι στον “οργανισμό” Κοζάνη…..Η Διοίκηση..με τις οικογένειές Σταύρου και Πάρη Κεντεποζίδη,η οικογένεια Πετρόχειλου κάνοντας τα πάντα εδώ και τρία σχεδόν χρόνια ..η ομάδα από τα “πέτρινα” χρόνια στις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες,να είναι μια ανάσα πριν γράψει με χρυσά γράμματα την ποδοσφαιρική της ιστορία..με την άνοδο της στην Super League 2.

Mε υπομονή,επιμονή,γνώση και πίστη οι ιδιοκτήτες της ομάδας την “οδηγούν” διοικητικά σε ασφαλές λιμάνι…..

Το τεχνικό team,ο προπονητής,οι ποδοσφαιριστές “οπλισμένοι” με δύναμη,με το ταλέντο τους και αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο δείχνουν τον δρόμο της επιτυχίας….. όταν κάποιοι τυχάρπαστοι τύποι τους βρίζανε χωρίς ίχνος ντροπής… πάνω από τις κερκίδες όταν η ομάδα έχανε….και δεν ήταν αγωνιστικά καλή.

Τους δώσανε περίτρανα την απάντηση τους……ένας αγώνας μένει ακόμη!!!!

Η ομάδα της Κοζάνης με την γενικότερη εικόνα της και την οικονομική της υγεία,αλλά και με σωστές επικοινωνιακές κινήσεις,”ανάγκασε” τον κόσμο να επιστρέψει στο ΔΑΚ Κοζάνης…..

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και στηρίζει απόλυτα την ομάδα!!!!!

Η Κοζάνη την ερχόμενη Τετάρτη 14/06 και ώρα 17:00 έχει ραντεβού με την Ιστορία της!!!!! Τα χρόνια της απαξίωσης τελείωσαν και μπήκαν γερά οι βάσεις που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό status στο ποδόσφαιρο της Μακεδονίας.

Άλλωστε η Κοζάνη εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά όλη την Δυτική Μακεδονία.

Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίχτης για την επίτευξη της νίκης απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Εάν συμβεί αυτό τότε η Κοζάνη θα βάλει τα γιορτινά της και το καμπαναριό της πόλης θα ζήσει κάτι διαφορετικό……δεν θα σας τα λέω και όλα!!!!

Καλή επιτυχία στον “οργανισμό” Κοζάνη και την Τετάρτη το απόγευμα να είναι μέρα ικανοποίησης,χαράς και επιβράβευσης των κόπων της ομάδας,των ποδοσφαιριστών,του προπονητή,και του φιλάθλου κόσμου της ομάδας.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article