Γιώργος Ιωαννίδης: Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού… παρέδωσα στην 1η θέση την ομάδα!!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Είμαι από μικρό παιδί σ’ αυτό τον χώρο, και δεν μου έχει αφήσει κανένα απωθημένο..Τα έκανα όλα και πέρασα όμορφα και  καλά.. αυτό ήθελα και για τους ποδοσφαιριστές μου!!!!

Κάποιοι θυμήθηκαν μετά απο 4 μήνες σκληρής δουλειάς,και 18/18 νίκες να μου πούνε ότι οι “τακτικές” που ακολουθώ δεν τους αρέσουν..

Ο καλός μου φίλος και συνεργάτης Λάκης Σαρναζίδης, ήταν από την πρώτη ημέρα κοντά μου.. “ασπίδα” προστασίας της ομάδας και των ποδοσφαιριστών. Ξόδεψε προσωπικό του χρόνο και χρήματα, όταν κάποιοι ήταν απόντες…

Δεν κρατάω κακία σε κανένα,η ομάδα θα είναι το πιο βαρύ όνομα στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, και η πιο ποιοτική!!! Μπορώ όμως να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι πήρα έναν Εορδαϊκό 3ο στην βαθμολογία,μετά την ισοπαλία μέσα στην Αιανή με αντίπαλο την Α.Ε.Καισαρειάς,και τους την παρέδωσα… 1η μπροστά σε 2.500 χιλιάδες κόσμο στην Πτολεμαΐδα..

Σας ευχαριστώ για όλα!!!! Γιώργος Ιωαννίδης

Ευχαριστούμε ως Αθλητική Ανασκόπηση τον κόουτς Γιώργο Ιωαννίδη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο διαλέξει να κάνει από εδώ και πέρα…..το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τους χρειάζεται όλους.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article