Γιάννης Αποστόλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης) Συγχαρητήρια για την πορεία της Μικτής Κ16

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μετά και την ολοκλήρωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων των Ενώσεων και την θαυμάσια πορεία της ομάδας μας κάνοντας ακόμα ένα ρεκόρ αφού στους αγώνες της τετράδας κατάφερε να μην χάσει κανένα παιχνίδι και να έρθει στην τέταρτη θέση….

Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου και μέλη της επιτροπής των μικτών ομάδων της Ένωσης μας,που οργανωτικά και στην υποστήριξη τους πήραν τα εύσημα σε όποιο γήπεδο της Ελλάδας και αν παίξαμε κάνοντας παντού καλούς φίλους.

Παραλάβαμε τις Μικτές ομάδες στην αγωνιστική ανυποληψία να αποκλείονται σε Όμιλο της Δυτικής Μακεδονίας και καταφέραμε τα δυο χρόνια αυτά να πάρουμε ένα πρωτάθλημα Ελλάδος και να χάνουμε ένα ακόμα φέτος στην τύχη, και στις λεπτομέρειες.

Και βέβαια μέσα στην τοξικότητα του κυρίου τίποτα που μας κατηγορούσε με επιστολές στα ΜΜΕ ως περιοδεύων θίασο…

Θέλω επίσης να πω ευχαριστώ στους δυο προπονητές μας Χάρη Βοριαζίδη και Γιώργο Τσέπουρα και να τους δώσω ραντεβού για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά συνεχίζοντας την ίδια πετυχημένη συνταγή.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους πρωταγωνιστές στα παιδιά τους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες και τις ομάδες της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Νομού μας.

ΠΗΓΗ: Γιαννης Αποστολου

Share This Article