Γιάννης Αποστόλου(Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κοζάνης) Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο Πτολεμαΐδας έδειξε τον δρόμο…..

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις των δυο ομάδων που σε ένα ντέρμπι της Ά’Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης με την συγκλονιστική παρουσία 2500 περίπου θεατών δίδαξαν σε όλη την Ελλάδα ποδοσφαιρικό πολιτισμό και έστειλαν το μήνυμα παντού….τι ποδόσφαιρο ζητάμε και θέλουμε πραγματικά.

Σε αυτό το ποδόσφαιρο λοιπόν κερδίζει πάντα ο καλύτερος εντός του αγωνιστικού χώρου και μόνο και στο τέλος υπάρχει το χειροκρότημα και στον νικητή και στον ηττημένο.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους Διαιτητές του Συνδέσμου μας που μας τιμάνε με την παρουσία τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας κ.Σ.Τσιμεντερίδη,Θ.Τζουβάρα και Α.Μπαλιάκα που επίσης αποδείξανε ότι δίκαια τους εμπιστεύτηκε η ΚΕΔ και ο κύριος Μπένετ και φυσικά το μέλλον τους ανήκει.

Ο κόσμος της Εορδαίας αλλά και ο κόσμος της Κοζάνης πριν μερικές μέρες με την παρουσία του έστειλε ένα μήνυμα, ότι το ποδόσφαιρο στην Π.Ε Κοζάνης υπάρχει, αρχίζει να ξυπνάει απο το λήθαργο και θα πάρει πάλι πίσω το ρόλο του πρωταγωνιστή στις Εθνικές Κατηγορίες και την καταξίωση πανελλαδικά.

Μεγάλη ευθύνη για μένα και την Διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης,που με την βοήθεια των παραγόντων και όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα τα καταφέρουμε.

Share This Article