Γ’Εθνική: Νέα Αρτάκη – Αναγέννηση Άρτας 4-0

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων η Αναγέννηση, στη Νέα Αρτάκη, γνωρίζοντας καθαρή ήττα με 4-0.

Σε ένα παιχνίδι που θα θέλουν όλοι στην Αναγέννηση να ξεχαστεί γρήγορα, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στην έδρας της Νέας Αρτάκης, με το ευρύ 4-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετά αμυντικά λάθη από την Αναγέννηση, που προσπαθούσε να χτίσει τις επιθέσεις της από την άμυνα, με αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να τα εκμεταλλευτούν και να φτάσουν σε 4 γκολ τα οποία σχεδόν όλα, προήλθαν από λάθη.

Πλέον η ομάδα μας οφείλει να ανασυνταχθεί άμεσα, να δει την επόμενη μέρα και τα δύο συνεχόμενα ματς με Κιλελέρ και Αστέρα Πετριτή στην έδρα της που είναι εφικτό να τα πάρει, ώστε να επανέλθει σε ανοδική τροχιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα στείρο πρώτο τέταρτο, η Αναγέννηση είχε στο 16′ λεπτό ένα πολύ καλό σουτ με το Μανιώτη, που σταμάτησε σώματα πριν καταλήξει στην εστία, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ομάδα μας είχε νέα καλή στιγμή με δύο συνεχόμενα σουτ από τους Ζυγκερίδη και Μανιώτη που δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η Νέα Αρτάκη κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 19′ λεπτό, όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε απέναντι από τον Μπαλαούρα και έγραψε το ⚽1-0, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίστηκε η κατάρα της Αναγέννησης να δέχεται γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου.

Στο 26′ λεπτό, η Νέα Αρτάκη που είχε αρκετά κερδισμένα κόρνερ, έφτασε κοντά στο γκολ, σε ένα από αυτά, με την κεφαλιά του Τσούπρου από κοντά να φεύγει λίγο άουτ.

Στο τελευταίο 5λεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν με μεγάλη αποτελεσματικότητα να βρουν δύο γκολ και να τελειώσουν το παιχνίδι, αρχής γενομένης από το 40ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Λισγάρα στο κέντρο της άμυνας, οι γηπεδούχοι έκλεψαν και ο Ταυταρίδης από κοντά έγραψε το⚽ 2-0.

Η Αναγέννηση προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να βγάλει αντίδραση, και στο 42ο λεπτό είχε ένα πολύ καλό σουτ του Γιαλεδάκη, που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριάκης έπιασε πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ, όμως ο Μουζάκης έδιωξε με υπερένταση στο “παραθυράκι” του.

Η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και να ανασυνταχθεί στο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν ουσιαστικά το παιχνίδι, στο 45ο λεπτό, όταν μετά από νέο λάθος της άμυνας, οι γηπεδούχοι μπήκαν στην περιοχή, και ο Παπαδάκης πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το ⚽3-0.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με τα λάθη να συνεχίζονται στην άμυνα της Αναγέννησης, και την ομάδα μας να μην μπορεί να μπει στο πνεύμα του αγώνα.

Στο 57′ λεπτό, ο Μουσωτίτσας λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι είχε ένα καλό σουτ, με τους γηπεδούχους να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, στο 61ο λεπτό, όταν μετά από νέο λάθος, αυτή τη φορά του Μπαλαούρα, ο Σπηλιώτης έγραψε το ⚽4-0, ενώ δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν νέα φάση για γκολ στην κόντρα επίθεση.

Το παιχνίδι αναμενόμενα, ήταν τυπική διαδικασία στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο, και την Αναγέννηση να κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να σημειώσει έστω το γκολ της τιμής, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την κεφαλιά του Λισγάρα στο 85ο λεπτό, στην καλύτερη από αυτές, να φεύγει λίγο άουτ.

Η Νέα Αρτάκη τελείωσε το ματς με 9 ποδοσφαιριστές, με το σκορ μέχρι το τέλος να μην αλλάζει και την Αναγέννηση να καλείται να αφήσει πίσω της το σημερινό ματς και να αποτελέσει αυτό, μια κακή παρένθεση στην ανοδική της πορεία τον τελευταίο καιρό.

Διαιτητής : Γκαϊτατζής

Βοηθοί : Κατελανάκης – Κρασώνης

Νέα Αρτάκη(Μαγκαφίνης) : Μουζάκης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Παπαδάκης, Γερογιάννης, Ιορδανίδης, Ταυταρίδης, Σπηλιώτης, Χατζηστάμου Δ., Παυλίδης, Σαλπιγγίδης

Αναγέννηση Άρτας (Τζιάρρας) Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Παππάς (12′ λ.τρ. Ζυγκερίδης), Κωνσταντίνου, Μανιώτης, Φερεντίνος (55′ Μουσιωτίτσας), Θεοδωράκης (55′ Πάνου), Κυριάκης

Πηγή: Artagoal

Share This Article