Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ – Αναγέννηση Αργίλου 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της Αναγέννησης Αργίλου αφού επικράτησε με 0-2 στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ στο γήπεδο Χαραυγή.

Ένα παιχνίδι που άλλαξε χθες το βράδυ έδρα διεξαγωγής με το γήπεδο στο Λιάπειο να είναι σε άσχημη κατάσταση.

Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Λάμπρου Βήττα ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του “συνήθη ύποπτου” Τσάλκα με 0-1 στο 8′ λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 80′ λεπτό ο Άργιλος θα μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δρίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρότι με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 90′ με όμορφο γκολ του Γκλούμπου να κάνουν το 0-2 και να “κλειδώσουν” την νίκη και το τρίποντο που τους φέρνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Β’ Κατηγορίας με 16 βαθμούς,και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Πλατανόρρευμα φιλοξενούμενοι του τοπικού Ερμή.

Οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Παπανικόπουλου έμειναν στους 14 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από τον Βυζαντινό Αετό στο γήπεδο Προαστίου.

ΠΑΟΚ Κοίλων Β'(Θοδωρής Παπανικόπουλος) Μυροφορίδης,Ζησιάδης,Δραγώγιας, Χαραλαμπίδης,Τσιμηνάκης, Καραγιορδανίδης,Καραδήμος, Σαμαράς,Λίτσιος,Νταζάνης, Φαρμάκης

Στον πάγκο έκατσαν οι: Νάνος,Κεΐσογλου,Λαμπράκης, Παπαδόπουλος,Νατσαρίδης, Μετικάνος,Τζιαναμπέτης, Παντερμαλής, Μανώλας

Αναγέννηση Αργίλου(Λάμπρος Βήττας)Πιτσαδόπουλος,Καραβίδας, Βρόϊκος,Τσιλιμπόνης,Τανίδης, Γκουργούτας,Δρίτσας,Ράπτης, Αλεξανδρίδης,Βλάχος,Τσάλκας

Στον πάγκο έκατσαν οι: Ζυμπάς, Γκλούμπος,Ευαγγελόπουλος, Σαββίδης,Γιαννόπουλος,Τζημόπουλος,Καζαντζίδης,

Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Πραχάλης – Πανυτσίδου

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article