Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δόξα Βερμίου – Πύργων 2-2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. στο χορταστικό 2-2 για Δόξα Βερμίου Πύργων και ΠΑΟΚ Κοίλων Β’

Στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο των Πύργων Εορδαίας οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Η ομάδα της Δόξας αιφνιαδιάστηκε και μετά από λάθος του τερματοφύλακά της βρέθηκε να χάνει με 0-1 σχετικά γρήγορα. Αμέσως υπήρξε αντίδραση και ισοφάριση από τον Βασιλειάδη σε 1-1 με την Δόξα να χάνει τετ α τετ στο 44″λεπτό για το 2-1.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Νίκου Γ.θα κάνει στο 62’λεπτο το 2-1 πετυχαίνοντας την ανατροπή μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των περίπου 150 φιλάθλων των Πύργων.

Η Δόξα θέλησε να κλειδώσει το ματς χάνοντας πολλές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων κάποιες κλασικές.Οταν όμως δεν βάζεις γκολ το δέχεσαι και τα Κοίλα ισοφάρισαν στο 83′ λεπτό σε 2-2 δείχνοντας πως δεν βρίσκονται τυχαία στην δεύτερη θέση.

Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 2-2 με την ομάδα του Τάσου Αραμαδανίδη να διατηρεί το +7 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι η Δόξα Βερμίου Πύργων παραμένει αήττητη με νίκες και 2 ισοπαλίες αυτές με την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Β’.

Μετά το τέλος του αγώνα οι πιστοί φίλαθλοι της Δόξας Βερμίου Πύργων χειροκρότησαν την ομάδα τους στηρίζοντάς την στον δρόμο του πρωταθλητισμού.

Φόρτσα Δόξα η δύναμή σου ο λαός σου!!!!

Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων ενημερώνει τους φίλους της ότι την Δευτέρα 29/1/2024 Ώρα 23:00 η Ερτ3 θα έχει αφιέρωμα στην ιστορική ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων.

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Share This Article