Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δόξα Βερμίου Πύργων – Δάφνη Πολυμύλου 4-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με σπασμένα φρένα η Δόξα Βερμίου Πύργων,αρνείται να χάσει.
Νίκη με 4-1 επί της Δάφνης Πολυμύλου άνοιξε την απόσταση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασταμάτητη δείχνει η Δόξα Βερμίου Πύργων καλπάζοντας στην κορυφή. Αυτή την φορά κέρδισε την ιστορική Δάφνη Πολυμύλου 1992-93 πρωταθλήτρια Α’Ερασιτεχνικής Κατηγορίας,και αγωνίστηκε στην Εθνική Ερασιτεχνική στον όμιλο Μακεδονίας-Λάρισας με το ευρύ σκορ 4-1.

Η ομάδα των Πύργων έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Πουλτίδη στο 28′ λεπτό που πήρε το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση.

Το 2-0 έκανε ο Χαριτίδης μετά από συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ωραίο πλασέ.Στο 36 λεπτό ήταν η ώρα του πρώτου σκόρερ της Δόξας Χάρη Σιδηρόπουλου να κάνει το 3-0 με γυριστό δεξί σουτ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βαλαβάνης θα κάνει το 4-0 και κάπου εκεί να ” κλειδώσει” την νίκη της ομάδας.

Η ομάδα του Πολυμύλου θα καταφέρει να βάλει το γκολ με πέναλτι στο 75 λεπτό ανταμείβοντας εμπράκτως τις φιλότιμες προσπάθειες αντίδρασης. Το παιχνίδι κύλησε και με το σφύριγμα του διαιτητή η Δόξα Βερμίου Πύργων πήρε το τρίποντο και μεγάλωσε την απόσταση από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι επέστρεψαν στην ομάδα οι Χαριτίδης και Βαγγόπουλος, ενώ αναμένετε και η επιστροφή του Τσάκου τον Ιανουάριο.

Τον Ιανουάριο αναμένεται να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό των Πύργων με 2 προσθήκες παικτών σε συνεννόηση της Διοίκησης και του προπονητή Τάσου Αραμαδανίδη.
Η Διοίκηση της Δόξας με αφορμή τα συνεχή θετικά αποτελέσματα ετοιμάζει ” ιδιαίτερη μεταχείριση ” στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στο Λιβαδερό κατά την μεταφορά με πούλμαν παραθέτοντας γεύμα στην διαδρομή πριν τον αγώνα σε όλη την αποστολή.
Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στον 12ο παίχτη της Δόξας Βερμίου Πύργων. Φόρτσα Δόξα η δύναμή σου ο λαός σου!!!

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Share This Article