Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δάφνη Πολυμύλου – Δόξα Βερμίου Πύργων 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Συνεχίζει το “βιολί” της η Δόξα Βερμίου Πύργων αήττητη στην πρώτη θέση.

Με πρωταγωνιστή τον Σίμο Τσάκο η Δόξα Βερμίου Πύργων “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην γηπεδούχο Δάφνη Πολυμύλου.

Τα γκολ για την Δόξα Βερμίου Πύργων πέτυχε  στο 19′ λεπτό και στο 23′ λεπτό ο Σίμος Τσάκος βάζοντας από νωρίς  την ομάδα των Πύργων μπροστά στο σκορ.

Το παιχνίδι στην συνέχεια κύλησε δίχως κάτι το ιδιαίτερο μιας και ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους.

Η σκληροτράχηλη ομάδα της Δάφνης Πολυμύλου έπαιξε δυνατά και πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στην πρωταθλήτρια ομάδα των Πύργων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ντίνας τραυματίστηκε και αποχώρησε ενώ θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του μετά τις ακτινογραφίες και την διάγνωση των γιατρών.

Ο Τάσος Αραμαδανίδης “μοίρασε” συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα και πλέον στον τελευταίο αγώνα το μόνο που απομένει είναι να φανεί αν η Δόξα τερματήσει αήττητη σημειώνοντας το μοναδικό αυτό ρεκόρ δίχως ήττα στην Ιστορία της.

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμιου Πύργων

Share This Article