Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Αργίλου – ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ 1-1

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ένα δυνατό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο Αργίλου μεταξύ της γηπεδούχου Αναγέννησης και του νεανικού συνόλου του ΠΑΟΚ Κοίλων Β’.

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές οι δύο ομάδες να παίζουν  δυνατά διεκδικώντας την νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 8′ λεπτό σουτ του Κυρίτση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Ρουμπούλη.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11 λεπτό οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν με τον συνήθη “ύποπτο” Γιώργο Δρίτσα ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρο Ρουμπούλη κάνοντας το 1-0.

Οι δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκαν στον χώρο του κέντρου,με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Παπανικόπουλου να προσπαθούν να βρουν ρυθμό.

Η πίεση των γηπεδούχων και καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αργίλου απέτρεψε την δημιουργία φάσεων μπροστά στην εστία του Κατηγιάννη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις με τους Νταζάνη,Δραγώγια και Νάννο αλλά η καλή συνοχή της άμυνας της Αναγέννησης τους περιόρισε.

Με 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν το ίδιο δυνατά με τον Άργιλο να χάνει αρκετές ευκαιρίες με εκφραστές τους Δρίτσα,Κυρίτση και Τσάλκα χωρίς να μπορεί να διευρύνει το σκορ

Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ απέκτησε συνοχή,άρχισε να βρίσκει διαδρόμους,να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να γίνετε πιο απειλητικός.

Στο 62′ λεπτό του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νταζάνης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Εδώ να επισημάνουμε ότι οι αντιδράσεις των γηπεδούχων για το πέναλτι του ρέφερι Τόϊτου ήταν έντονες!!!

Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και έπειτα έγινε πιο δυνατό και τον Άργιλο να “ψάχνει” το γκολ της νίκης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Κυρίτση και Τσάλκα στο 67′ και 73′ λεπτό,ενώ την μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Δρίτσας στο 79′ όταν βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο Ρουμπούλη σούταρε δυνατά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζοντιο δοκάρι.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες τόσο στους γηπεδούχους όσο και στους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με την Αναγέννηση Αργίλου να φτάνει τους 31 βαθμούς στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ την τελευταία αγωνιστική (18η) θα φιλοξενήσουν τον Ερμή Πλατανορρεύματος.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ έφτασε τους 36 βαθμούς και την 2η θέση και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Βυζαντινό Αετό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αναγέννηση Αργίλου(Λάμπρος Βήττας) Κατηγιάννης,Καραβίδας,Βρόϊκος, Τσιλιμπώνης,Τανίδης,Ποσινακίδης, Δρίτσας,Στάθης,Γκλούμπος,Κυρίτσης,Τσάλκας

Στον πάγκο έκατσαν οι: Στύλας,Χλιαράς,Ευαγγελόπουλος, Τζημόπουλος,Καζαντζίδης, Πιτσιδόπουλος, Καραλίγκας

ΠΑΟΚ Κοίλων Β'(Θοδωρής Παπανικόπουλος)Ρουμπούλης, Χαραλαμπίδης,Λαμπράκης, Τσιμηνάκης,Ζησιάδης, Καραϊορδανίδης,Καραδήμος,Σαμαράς,Δραγώγιας,Νταζάνης,Νάνος

Στον πάγκο έκατσαν οι: Στημονιάρης,Τζιαμαμπέτης, Νατσαρίδης,Μυροφορίδης,Κεΐσογλου,Μετικάνος,Νάτσος,Φαρμάκης, Καρυπίδης

Διαιτητής: Τόϊτος

Βοηθοί: Μαρκόπουλος – Ηλεκτρίδης

Γιατρός αγώνα : Μπλιάγκος

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ

Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article