Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Αργίλου – Δόξα Βερμίου Πύργων 1-2

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Β’ Κατηγορίας η Δόξα Βερμίου Πύργων αφού κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την πρωτοπόρο μέχρι πρότινος Αναγέννηση Αργίλου με 1-2.

Μ’ αυτή την νίκη η ομάδα του Τάσου Αραδαμαδανίδη περνά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς έναντι 12 της Αναγέννηση Αργίλου.

Η Δόξα Βερμίου Πύργων άνοιξε το σκορ 45+ με τον Γιάννη Νίκου,ενώ στο 75′ λεπτό ο Χάρης Σιδηρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 88′ λεπτό η Αναγέννηση Αργίλου μείωσε με τον Νίκο Ζηνόβιο σε 1-2 που έμεινε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Αξιοσημείωτο είναι οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τους γηπεδούχους με 3 τραυματισμούς,ενώ ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων χρειάστηκε να μεταβεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Έτσι μετά την μεγάλη νίκη για την Δόξα Βερμίου Πύργων που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Βυζαντινό Αετό.

Η ομάδα του Αργίλου έμεινε στους 12 βαθμούς στην 2η θέση και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στο γήπεδο Αιανής από τον τοπικό Αλιάκμων.

Αναγέννηση Αργίλου: Κατηγιάννης
Τσιλιμπώνης,Βρόϊκος,Γκουργούτας.
Τανίδης,Ευαγγελόπουλος,Δρίτσας,
Ποσινακίδης,Αλεξανδρίδης, Τζιμόπουλος,Ράπτης

Στον πάγκο έκατσαν οι: Τσάλκας,Γκλούμπος,Βλάχος, Καζαντζίδης,Χλιαράς,Γιαννόπουλος, Ζηνόβιος,Καραβίδας,Ζυμπάς

Δόξα Βερμίου Πύργων: Καϊσίδης,Ντίνας,Βασιλειάδης, Κοτταρίδης,Πουλτίδης,Χαριτίδης, Βαλαβάνης,Φερχάτι, Σιδηρόπουλος,Μούκας,Νίκου Ι.

Στον πάγκο έκατσαν οι : Ιωσηφίδης,Μοσχάκος,Πεσιρίδης, Τσιτλαχίδης,Καγιόγλου,Βαγγόπουλος

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ.              Παύλος Καλεμκερίδης

Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article