Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Αργίλου – Ακρίτες Κοζάνης 3-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αργίλου μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Αργίλου – Ακρίτες Κοζάνης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ο δυνατός αέρας βοηθούσε τις κινήσεις τους εν αντίθεση με τους γηπεδούχους που ήταν εμφανής η δυσκολία να κυκλοφορήσουν την μπάλα.

Το ημίχρονο τελείωσε με το στείρο 0-0,όμως με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η Αναγέννηση Αργίλου έπαιξε όμορφο, γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν βοήθησαν τα μέγιστα και στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση είχε τον πρώτο και τελευταίο ρόλο.

Στο 52′ λεπτό της αναμέτρησης ο Φαρμάκης Μαρίνος των Ακριτών αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

Στο 55’λεπτό ο Άργιλος είχε δοκάρι με τον Δρίτσα

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 58’λεπτό με τον Δρίτσα κάνοντας το 1-0,ενώ διπλασίασαν το σκορ με τον ίδιο παίκτη στο 63′.

Οι Ακρίτες Κοζάνης αντέδρασαν στο 75’λεπτο με τον Ανδρεοπουλο και μείωσαν σε 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με γκολ ο Αλεξανδρίδης για την Αναγέννηση Αργίλου στο 85′ λεπτό και έγραψε το 3-1.

Να σημειώσουμε ότι την νίκη αυτή η ομάδα της Αναγέννησης την αφιέρωσε στο νεότερο “μέλος” της οικογένειας του Αργίλου το νεογέννητο αγοράκι του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αργίλου Γιώργου Τζημόπουλου

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Αργίλου έφτασε τους 22 βαθμούς και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα εκεί όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ Κοίλων Β’,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στον Πολύμυλο από την τοπική Δάφνη.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 8 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας.

Αναγέννηση Αργίλου: Κατηγιάννης, Τσιλιμπώνης, Καραβίδας,Γκλούμπος, Τανίδης, Τζημόπουλος,Δρίτσας, Ευαγγελόπουλος,Αλεξανδρίδης, Κυρίτσης,Στάθης

Στον πάγκο έκατσαν: Σαββίδης,Καζαντζίδης,Βρόϊκος, Ζυμπάς,Στυλας,Χλιαράς

Ακρίτες Κοζάνης: Παρχαρίδης, Κουσίδης, Τσαμπερτίδης Αθ,Ζαφειρίου, Παναγούλιας, Φαρμάκης,Ντερίλας,Γκέτσιος, Ανδρεόπουλος,Τσαμπερτίδης Χ,Gjika

Στον πάγκο έκατσαν οι: Τσακίρης,Σαρόγλου,Παυλίτσας,Σούλα,Τσάλα,Δασκαλόπουλος

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Λαμπριανίδης – Κωτούλας

Γιατρός αγώνα: Τσιμηνάκης

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article