Βόλεϊ: Ο Ήφαιστος Φλώρινας παρουσιάζεται στο κοινό του

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 αναμένονται τα αποκαλυπτήρια της ανδρικής ομάδας του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.

Η διοίκηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ μαζί με τον σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων ΑμεΑ Φλώρινας θα αναλάβουν και φέτος την παρουσίαση των αθλητών που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε όλους αυτούς που επιθυμούν να γνωρίσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές ενόψει της έναρξης μιας κομβικής και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής χρονιάς, στην οποία ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας λίγο μετά τις 19:30 θα ακολουθήσει βραδιά latin στον προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ με την υποστήριξη της ομάδας Χορού της Λ.Π.Φ. DANCE LOVERS. Στον ρυθμό της μουσικής, πέραν των αγωνιστικών χώρων, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και οι δυο Λατίνοι αθλητές του συλλόγου, ο Κουβανός ΝΤΑΡΙΕΛ ΑΛΜΠΟ και ο Βραζιλιάνος PEDRAO.

Με χαρά ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ καλεί τα μέλη, τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου αλλά και όλους τους Φλωρινιώτες να παραστούν στην εκδήλωση/γιορτή, συνοδεία αναψυκτικών και φαγητού, για να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους και την προσπάθεια που καταβάλλεται εκ μέρους τους για την ομάδα και την ίδια την πόλη.

Ο Ήφαιστος που φέτος έχει υψηλές βλέψεις και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ:

Share This Article