Βόλεϊ: Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ στην προπόνηση των Λέοντων Πτολεμαΐδας (φώτο-βίντεο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ που είναι κοντά σε όλα τα αθλήματα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κλειστό του 4ου Γυμνασίου και στην προπόνηση των Λέοντων Πτολεμαΐδας που ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής Γυναικών.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ένα ακόμα λόγο να χαίρονται αφού πλέον η ομάδα θα αγωνίζεται στην Πτολεμαΐδα και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του 1ου και 2ου Λυκείου με την ελπίδα ότι οι φίλαθλοι θα βρίσκονται εκεί και για να τη στηρίξουν αλλά και να δουν βόλεϊ.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Στην κάμερα της Αθλητικής Ανασκόπησης μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κούρτης που μας μίλησε για τη δουλειά που γίνεται από την πρώτη στιγμή στην ομάδα, τις υποδομές της ομάδας ενώ ξεκαθάρισε αφού πρώτα μας δήλωσε πόσο θετικό είναι ότι η ομάδα πλέον θα έχει ‘έδρα” ότι στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό βόλεϊ και πως δεν κοιτάει την άνοδο. Φυσικά αν έρθει θα το δουν.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μίγκος από την πλευρά του μας μίλησε για την ομάδα πως δημιουργήθηκε ενώ μας τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι αφού πρώτα “σταθεί” καλά στα πόδια της να “κοιτάξει” τις Εθνικές Κατηγορίες.

Τέλος μας μίλησαν και οι αθλήτριες Ελπινίκη Μαγγιρίδου και Σοφία Φούφα και μας ανέφεραν για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πόσο σημαντικό είναι που πλέον θα αγωνίζονται στην Πτολεμαΐδα.

Share This Article