“Βλέπει” Άνταμ Ελ Ιντρίσι η Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ακόμα μια προσθήκη από το… πάνω ράφι ετοιμάζει  η Κοζάνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, τα ερυθρόλευκα είναι αρκετά πιθανό να φορέσει ο Άνταμ Ελ Ιντρίσι, που ουσιαστικά συμφώνησε προφορικά και ήδη αφίχθη στην πόλη για ιατρικές εξετάσεις, έναρξη προπονήσεων και, αν όλα πάνε καλά, υπογραφές.

Ο 26χρονος Ολλανδός μπορεί να παίξει σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Και περιφερειακός-κρυφός φορ (“ψευτοεννιάρι”) και στην κορυφή, αλλά και εξτρέμ. Επίσης, έχει διπλή καταγωγή, και από το Μαρόκο, ενώ είναι διεθνής με την Κ18 των “οράνιε”. 

Ο Ελ Ιντρίσι έχει θητεία στις “μικρές” ομάδες του Άγιαξ, φτάνοντας ως την Κ21, ενώ στην Ολλανδία έπαιξε και στις Τέλσταρ, GVVV Veenendaal, ASV De Dijk και μέχρι πρότινος SV TEC Tiel.


Ο Ολλανδός έχει πέρασμα από την Ελλάδα το 2020, όταν φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα ωραίο σε εκτέλεση γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν ενισχύσει την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, που εξετάζει και άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: soccerpractor.blogspot.com

Share This Article