Βασίλης Μαντζώλας (προπονητής ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης) Πάμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε από τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τον κόουτς του πρωταθλητή ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης για την χρόνια 2023 – 2024 στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης Βασίλη Μαντζώλα φιλοξενεί σήμερα η Αθλητική Ανασκόπηση.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά ο κόουτς οδήγησε μαζί με τους συνεργάτες του και σύσσωμη την διοίκηση της ομάδας στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ώντας η καλύτερη ομάδα,παίζοντας ελκυστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο,απώρια της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Τα μπαράζ ανόδου ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή 12/05 και ο ΠΑΟΚ Κοίλων θα ταξιδέψει στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας για το παρθενικό του παιχνίδι στην έναρξη των αγώνων στον 4ο Όμιλο.

“Πάμε να “κερδίσουμε” ότι μπορούμε από αυτούς τους αγώνες,που είναι σημαντικοί για τους νεαρούς ειδικά ποδοσφαιριστές μου…..θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα όπως μας αρμόζει όλα τα παιχνίδια,και αυτό που θέλουμε είναι να αποκτήσουν εμπειρίες οι ποδοσφαιριστές μου…..

Για την ομάδα της Μαλεσίνας έχουμε δει αρκετά πράγματα,πολύ καλή ομάδα,διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και έχει ενισχυθεί αρκετά την φετινή χρονιά.

Έχουμε κάποιους τραυματισμούς..αλλά νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι…η ομάδα δεν σταμάτησε να δουλεύει μέσα στο γήπεδο και τα παιδιά δείχνουν πείσμα και σοβαρότητα…

Άλλωστε όλη την φετινή χρονιά τίποτε δεν έγινε τυχαία…δεν μας χαρίστηκε τίποτε..και με το σπαθί μας κατακτήσαμε το πρωτάθλημα…

Μεγάλη πρόκληση για όλα τα παιδιά της ομάδας η διαδικασία των μπαράζ ανόδου.Θα μπουν σε μεγαλύτερη ψυχολογική και σωματική πίεση και είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.

Είμαστε περήφανοι για το οικογενειακό περιβάλλον τόσο στα αποδυτήρια όσο και έξω απ’ αυτά και αυτό δίνει το κίνητρο σε όλους μας καθημερινά να βελτιωνόμαστε….

Θα κατέβουμε να αγωνιστούμε με σεβασμό σε όλες τις ομάδες,με συνέπεια στην φιλοσοφία μας και στο αγωνιστικό μας πλάνο…

Υπάρχουν πανίσχυρες ομάδες …Ολυμπιακός Βόλου, Ανθούπολη από την Λάρισα,Ατρόμητος Παλαμά,Μαλεσίνα που θα παλέψουν για την άνοδο…

Εμείς θέλουμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε καλά και ότι καταφέρουμε να κάνουμε….είμαστε το αουτσάιντερ σ αυτά τα παιχνίδια και γνωρίζουμε…..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και οι αγώνες αυτοί να μας γεμίσουν εμπειρίες και να γίνουμε καλύτεροι.

Η athlitikianaskopisi.gr θέλει να ευχαριστήσει τον κόουτς Βασίλη Μαντζώλα για την συνέντευξη και να ευχηθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου χωρίς τραυματισμούς.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article