Βαγγέλης Μίχος (Προπονητής Α.Ε.Κοζάνης)Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή και σώμα και πήραν αξία την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Δηλώσεις στην Αθλητική Ανασκόπηση έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Μακεδονικό Κοζάνης και της πρόκρισης των “κιτρινόμαυρων” στην επόμενη φάση του Κυπέλλου…

Ο κόουτς Βαγγέλης Μίχος μας είπε:

Θεωρώ δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα της ομάδας μου απέναντι στον Μακεδονικό Κοζάνης.Σε ένα τοπικό ντέρμπι όπως το σημερινό με δύο παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις τις πόλης,θεωρώ ότι η πρόκριση μας στην επόμενη φάση είναι πέρα για πέρα δίκαιη.

Η ομάδα μου μπήκε καλύτερα στο 1ο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις ευκαιριών κοντά στην εστία των γηπεδούχων.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τον Χατζηζήση,και αυτό μας έδωσε ψυχολογία ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής δίνει ένα πέναλτι που δεν ξέρω εάν είναι,θα δω το video του αγώνα για να έχω άποψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά με αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να μας πιέσει και να πάρει την κατοχή του παιχνιδιού,δημιουργώντας καταστάσεις και ευκαιρίες έξω από την περιοχή μας.

Το γκολ του Σικαλόπουλου δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα μας έδωσε ώθηση περισσότερο να κυνηγήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου που για εμάς και τους νεαρούς μας παίκτες είναι πολύ σημαντική.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article