Β’ΕΠΣ Κοζάνης: Τη νίκη ο Βαθύλακκος,τα παράπονα ο Βυζαντινός Αετός

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τι και αν κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις 12 παίκτες με τον αναπληρωματικό μάλιστα να έρχεται λίγο πριν το β’μέρος και χωρίς ζέσταμα να μπαίνει στο παιχνίδι.

Ο Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου είχε περισσότερο εμπειρία από τα πιτσιρίκια του Βυζαντινού Αετού και «απέδρασε» από το γήπεδο του Προαστίου με το διπλό με σκορ 1-5 για την 2η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣ Κοζάνης

Να σημειώσουμε πως ο Μ.Ο. ηλικίας του Βυζαντινού είναι 16 χρονών ενώ των φιλοξενούμενων 34.

Δείτε τα γκολ του αγώνα εδώ

Από εκεί και μετά όμως οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι όπου «σφύριξε» τριάδα από την Φλώρινα (αφού η ΕΠΣ Κοζάνης όρισε 7 παιχνίδια το Σάββατο και μόλις 3 την Κυριακή και έτσι μαζί με τα παιχνίδια υποδομών οι διαιτητές δεν επαρκούσαν) έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Τόϊτου αφού όπως υποστηρίζουν στο πρώτο πέναλτι το έδωσε με μεγάλη καθυστέρηση και αφού είχε συνομιλίες με παίκτες των φιλοξενούμενων ενώ στο άλλο πέναλτι δεν υπήρχε ανατροπή καν του παίκτη. Επίσης τα άλλα 3 γκολ όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους οι άνθρωποι του Βυζαντινού Αετού προήλθαν από ανύπαρκτα φάουλ.

Ήταν τέτοια τα παράπονα των γηπεδούχων που κάποιοι μίλησαν και για αποχώρηση.!!!

Το σκορ άνοιξε ο Γκούπι στο 18′ λεπτό για να ισοφαρίσει ο Τόσκας στο 29′.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Χ. Ελευθεριάδης με πέναλτι έκανε το 1-2 και αφιέρωσε το γκολ στον τραυματία ξάδελφο του.

Στο 56′ ο Μπέσας έκανε το 1-3, στο 75′ λεπτό ο  Μακρυγιάννης το 1-4 για να κλείσει το σκορ ο Δουβαρτζίδης λίγο πριν το τέλος.

Διαιτητής: Τόϊτος

Βοηθοί: Μαρκόπουλος- Ηλεκτρίδης του Σ.Δ. Φλώρινας

Βυζαντινός Αετός: Καλαϊτζόπουλος, Καββαδίας, Αποστολίδης, Ηλιάδης, Νιανιούρης, Γεωργιάδης (75′ Καρατόδσιος), Δημαρράς, Καμπούρης (75′ Καζαντζίδης), Μεταξάς (57′ Βασιλείου), Τόσκας (46’Θεοδουλίδης), Μαρμαρίδης (46′ Παρίσης).

Α.Σ.Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου: Τσαγιανίδης, Καραδήμος (46′ Μητράγκας), Γκούπι, Χρυσοστομίδης, Β. Μακρυγιάννης, Β. Ελευθεριάδης, Χ. Ελευθεριάδης, Μπέσας, Δουβαρτζίδης, Ασλανίδης, Ι. Μακρυγιάννης

Ρεπορτάζ – φωτογραφίες

Share This Article