Α.Σ.Βελβεντού – ΠΑΟΚ Κοίλων 0-4

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα ανάμεσα στην τοπική ομάδα του Βελβεντού απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων με τελική νικήτρια την ομάδα των Κοίλων με 0-4.
Ένα παιχνίδι που έγινε σε ηλιόλουστη μέρα και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Οι φάσεις του παιχνιδιού :

Στο 2 μόλις λεπτό ένα δυνατό σουτ του Νικολαιδη εκτός περιοχής θα αποκρούσει δύσκολα ο Καραγιάννης.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης, ο Νικολαΐδης θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και θα ανοίξει το σκορ σε 0-1. για την ομάδα των Κοίλων.

Στο 15’λεπτό ένα σουτ του Ευαγγελοπούλου μέσα από την περιοχή η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πιτσικου.
Στο 44′ λεπτό ο Ντούκα θα βγάλει μια σέντρα και με κεφαλιά ο Ζιώγας θα κάνει το 0-2.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό φάουλ του Δούμα για το Βελβεντό η μπάλα θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι και θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 52′ λεπτό φάουλ – πάσα του Τρουπκου στον Σαλονικιδη ο οποίος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.


Στο 54′ λεπτό φάουλ του Ευαγγελοπούλου η μπάλα θα περάσει από αρκετά σώματα αλλά δεν θα προλάβει ο Δούμας να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 60’λεπτό από φάουλ πάλι του Ευαγγελοπούλου θα διώξει δύσκολα με τις γροθιές ο Πίτσικος.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό 61′ δυνατό πλάγιο του Μέτκο, ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΟΚ Κοίλων και η μπάλα θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Πίτσικου.

Στο 64′ λεπτό θα γίνει το 0-4 ύστερα από δυνατό σουτ του Νικολαϊδη.
Στο 68ο λεπτό δυνατό σουτ του Τρουπκου θα διώξει με τις γροθιές αυτή την φορά ο Καραγιάννης.

Στο 83′ λεπτό δυνατό σουτ του νεαρού Φαρμάκη εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 85′ λεπτό κάθετη πάσα του Νικολαϊδη στον Φαρμάκη δυνατό σουτ του τελευταίου θα διώξει εντυπωσιακά ο Καραγιάννης.

Στο 88′ λεπτό δυνατό σουτ του Μέτκο για το Βελβεντό ανάμεσα από κέντρο και περιοχή του Πίτσικου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πίτσικου.

Έτσι οι μεν γηπεδούχοι παρέμειναν στους 10 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Σιάτιστα να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Σιάτιστας,ενώ η πρωτοπόρος ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων έφτασε τους 18 βαθμούς κάνοντας το απόλυτο 6×6 και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.

Συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Βελβεντό (Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιάννης,Μετκο, Πασχαλίδης, Δούμας,Λαμπρογιώτας ( 77’Σακούλας),Τζούτζας, Τσιφτσιάν(46′ Θωμόγλου), Παπαδόπουλος, Γούτας (68′ Μουλασιώτης ),Ευαγγελόπουλος(68′ Σάλλα), Δράμης (46′ Καρούζος).

ΠΑΟΚ Κοίλων ( Βασίλης Μαντζώλας ) Πίτσικος, Γιαμουρίδης( 80’Σταυρίδης), Ντούκα, Ζιώγας,Παπαδόπουλος ( 74’Τσιφτσής ), Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης( 80’Καρυπίδης ), Νικολαΐδης,Παπανικόπουλος (57’Μακρίδης ),Αθανασιάδης, Τρούπκος ( 74′ Φαρμάκης).

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης
Βοηθοί: Θεοδωρίδης-Κουτούλας

Επιμέλεια ρεπορτάζ – φωτογραφίες

Share This Article