Α.Ο.Κρόκου – Α.Σ.Βελβεντό 2-2

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

“Ματσάρα” στον Κρόκο σήμερα Σάββατο 02/03 μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο.Κρόκου και του Βελβεντού στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Μπροστά σε 100 φιλάθλους και από τις δύο ομάδες οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιρέκα όσο και οι παίκτες του Δημήτρη Κουτσώνα έδωσαν ψυχή και σώμα και πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανταμοίβωντας στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Κρόκου.

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο,(προηγήθηκε έντονη βροχόπτωση) το Βελβεντό ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς νωρίς στο σκορ με τον Ανδρέα Καρούζο στο 2′ λεπτό με ωραίο κοντινό σουτ.

Στο 13′ λεπτό ήρθε η αντίδραση από την ομάδα του Κρόκου με τον συνήθη “ύποπτο”  Μάρκο Τσιάρα να ισοφαρίζει σε 1-1 και να φέρνει το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Βελβεντού πήρε τα ηνία του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες με τον Γούτα,Σαββούδη και Δούμα να προηγηθεί στο σκορ.

Τα κατάφερε όμως στο 23′ λεπτό με τον αειθαλή Ηλία Δούμα να κατεβάζει ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ να νικά τον πορτιέρο Μούσιο κάνοντας το 1-2,και βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ .

Έτσι έκλεισε το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες με τους Τσιάρα,Ουσταγιαννίδη,Σταυρίδη και Βογδόπουλο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάρκου Τσιάρα και λάθος εκτίμηση του πορτιέρο του Βελβεντού,η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα,και ο Κρόκος θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 61′ λεπτό θα αποβληθεί για το Βελβεντό με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζούτζας με την ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα να αναγκάζεται να παίξει με 10 παίκτες.

Παρόλα αυτά δεν κλείστηκε στην άμυνα του έπαιξε πολύ δυνατά χωρίς να φαίνεται ουσιαστικά ότι παίζει με λιγότερους.

Έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με τους Γούτα και Σαββούδη χωρίς να τα καταφέρει.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο τελευταίο 15 λεπτό πιέζοντας την άμυνα του Βελβεντού και χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθούν με τους Ουσταγιαννίδη και Σταυρίδη

Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-2 μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις

Η ομάδα του Κρόκου μετά την ισοπαλία έφτασε τους 12 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι

Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα έφτασε τους 26 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Α.Ο.Κρόκου(Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας, Γιαννόπουλος,Μανώλας, Αργυρόπουλος,Βογδόπουλος,
Τσιάρας,Νεοφυτίδης, Ουσταγιαννίδης,Σταυρίδης,
Καπλάνογλου

Α.Σ.Βελβεντό(Δημήτρης Κουτσώνας) Τσέλιος, Πασχαλίδης,Θωμόγλου, Βίτσιος,Γούτας,Παπαδόπουλος, Τζούτζας,Ευαγγελόπουλος, Σαββούδης,Καρούζος, Δούμας

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης

Βοηθοί: Δρουδάκης – Πανυτσίδου

Γιατρός αγώνα: Σάκης Ουζούνης

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article