Α.Ε.Π.Κοζάνης: Έργα και όχι να μοιράζετε ψίχουλα….

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, μια πιθανή οικονομική ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου.

Επειδή φυσικά ποτέ δεν έχει ζητηθεί η γνώμη των ίδιων των Σωματείων, η ΑΕΠ Κοζάνης, δημοσιοποιεί τις δικές της θέσεις και προτάσεις.

Έχοντας μια πολύχρονη πείρα στα αθλητικά τεκτενόμενα όλης της χώρας μας, καθώς και ζώντας τα αποτελέσματα τέτοιων πολιτικών, η ΑΕΠ Κοζάνης, δηλώνει δημόσια ότι δεν θέλει να εισπράξει χρήματα -πέραν του ότι τα 1500 ευρώ που προτάθηκαν, αποτελούν μια σταγόνα στον Ωκεανό στα τεράστια έξοδα της.

ΑΠΑΙΤΕΙ όμως, ο Δήμος και η Περιφέρεια να πράξουν αυτό για το οποίο τους αναδείξαμε στις θέσεις τους.

Η προσφορά αυτών των θεσμικών θα ήταν μόνο με την παραγωγή έργων, με τη συντήρηση των εγκαταστάσεων κάθε είδους αθλήματος, ναι αυτό θα ήταν μια προσφορά στη Νεολαία μας.

Επανερχόμενοι για παράδειγμα στην πλήρη αδιαφορία, για την περαίωση των εργασιών στο τοποθετημένο κοντέινερ, στο αθλητικό κέντρο της Ξηρολίμνης.

Πλησιάζει χρόνος πια, το περιβόητο κοντέινερ, που κόστισε αρκετά λεφτα στον Έλληνα φορολογούμενο, τοποθετήθηκε στο γήπεδο και στη συνέχεια αφέθηκε στην τύχη του.

Νερά μπαίνουν από την οροφή, τα πατώματα παρατημένα και φυσικά ξεκίνησε η γνωστή και πλήρης…καταστροφή του, όπως και σε πολλά παρόμοια έργα.

Πλήρης αδιαφορία παρά τις επανειλημμένες μας οχλήσεις, λογαριασμό σε κανένα για το ότι καταστρέφεται δημόσια περιουσία και φυσικά γενική και ειδική περιφρόνηση στο Σωματείο της ΑΕΠ Κοζάνης.

Είναι αυτά που θα πρέπει να γίνουν, είναι οι εγκαταστάσεις που πρέπει να προσεχθούν αντί να γίνονται συζητήσεις -και ως εκ θαύματος πάλι σε προεκλογική περίοδο- να δοθούν σε χέρια Σωματείων χρήματα.

Δεν περιμένουμε φυσικά καμμία απάντηση, αλλά η ΑΕΠ Κοζάνης είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους υγιείς φιλάθλους της Περιφέρειας μας, για το πως λειτουργούν τελικά οι λεγόμενοι θεσμικοί παράγοντες.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article