Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – Μακεδονικός Σιάτιστας 2-4

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε ένα όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Σερβίων ο φιλοξενούμενος Μακεδονικός Σιάτιστας κέρδισε με 2-4 τον γηπεδούχο Τιτάν Σερβίων.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπατσής στο 40′ λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Τιτάν ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Εύθυμη Νέστορα σε 1-1 στο 45+1 και λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό ο Αγκάστρα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Μακεδονικό Σιάτιστας με 1-2.

Ενώ στο 55′ λεπτό ο Μπατσής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αύξησε την διαφορά κάνοντας το 1-3.

Στο 60′ λεπτό οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευθ.Νέστορα,ενώ το τελικό 2-4 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε στο 70′ λεπτό ο Καλογιαννίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με αυτήν την νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας έφτασε τους 36 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Α.Ε.Περδίκκα.

Οι γηπεδούχοι του Σωτήρη Μαυροδήμου έμειναν στους 27 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχουν το προγραμματισμένο ρεπό τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Μουρατίδης,Μαρούδης, Ντάραμπας, Διβηκέλης,Νέστορας Αθ, Μοσχόπουλος, Σαλτσίδης,Πελέκας, Μαυροδήμος,Νέστορας Ευθ.

Στον πάγκο έκατσαν οι : Αντωνόπουλος,Βαβλιάρας,Βήττας Ιωαν,Βήττας Θεόδ, Παπαδόπουλος, Δήμος,Μαραμής,Χρυσοστομίδης, Τακίδης

Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης-Ιωαννίδης) Ζιάρας,Ηλίας,Ντεμάϊ,Μπατσής Χρ, Μπούρτζος,Τσιούκρας,Σίμος, Αγκάστρα,Μπατσής Β,Καλογιαννίδης, Καλόγηρος

Στον πάγκο έκατσαν οι: Κοντός,Μπούρτζος Π,Σίμος Χρ, Ζηνόβιος,Γκουντουλιάς,Τσάμης, Κοτζατίσογλου,Παπουτσίδης

Διαιτητής: Δούμτσης (ΕΠΣ Φλώρινας)

Βοηθοί: Μαδίας – Κεβρεκίδης (ΕΠΣ Φλώρινας)

Γιατρός αγώνα: Πιτσιάβας Χρυσοβαλάντης

Share This Article