Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – Α.Σ.Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου 3-0

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ακόμη μια νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Τιτάν Σερβίων με 3-0 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Ιωνικού περιοχής Βαθυλάκκου.

Η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε σχετικά νωρίς να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Εύθυμη Νέστορα στο 13′ λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι του Ιωνικού προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι ελέγχοντας την μπάλα στο χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό της επανάληψης ο ο Μαυροδήμος θα κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι ,και στο 64′ ο Ευθύμης Νέστορας θα πετύχει το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα “κλειδώνοντας” την νίκη.

Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο γηπεδούχος Τιτάν Σερβίων έφτασε τους 17 βαθμούς ανεβαίνοντας στην βαθμολογία,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τους Δαναούς 2000.

Στην αντίπερα όχθη ο Α.Σ.Ιωνικός έμεινε ουραγός στην βαθμολογία με 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Α Ε.Περδίκκα.

Τιτάν Σερβίων ( Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Μουρατίδης, Μαρούδης,Νταραμπάς, Διβηκέλης, Νέστορας Α, Δήμος, Σαλτσίδης, Τακίδης, Μαυροδήμος Νέστορας Ευθ.

Στον πάγκο έκατσαν οι: Αντωνόπουλος, Βαβλιάρας, Βαχτσεβάνος,Βήττας Θ, Βήττας Ι, Λαβαντσιώτης,Μπάκανος, Μοσχόπουλος, Παπαδημητρίου

Α.Σ.Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου: Πάσχος ,Μακρυγιάννης,Γκούπι, Κανάβας, Μητράγκας, Ελευθεριάδης Β,Μπέσας,Μακρυγιάννης Β, Ελευθεριάδης Σ, Ελευθεριάδης Χ,Κεΐσογλου

Στον πάγκο έκατσαν οι: Κωνσταντινίδης ,Παλάσκας,Δούφας, Αναγνωστου

Διαιτητής: Κουτσώνας

Βοηθοί: Τζιαμπάζης – Τζουβάρας

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Φωτογραφίες: Σάκης Καραζιώτας

Share This Article