Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων – Α.Ο.Κρόκος 2-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στις 17:30 στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο Κοίλων μεταξύ του γηπεδούχου ΠΑΟΚ Κοίλων και του Α.Ο.Κρόκου

Με το κρύο να είναι τσουχτερό και τους λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες του Λιάπειου,η ομάδα του Κρόκου έβαλε τα δύσκολα στους πρωτοπόρους αφού με την καλή αμυντική της λειτουργία δεν επέτρεπε τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μαντζώλα να πλησιάσουν στην εστία του Μούσιου.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι στο σημερινό παιχνίδι και μπήκαν δυνατά να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ Κοίλων .

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την εδαφική κατοχή της μπάλας,αλλά ο Κρόκος με σωστή τακτική αμυντικά απέτρεπε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να γίνουν απειλητικοί.

Ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες και με τον κόουτς του ΠΑΟΚ Κοίλων να ψάχνει λύσεις….συνιστώντας στους ποδοσφαιριστές του υπομονή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και την πίεση που δεχόταν η άμυνα του Κρόκου,οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία και με τον νεαρό Τούνα που μπήκε ως αλλαγή,στο 78′ να μπουν μπροστά στο σκορ με 0-1.

Άμεση η απάντηση του ΠΑΟΚ Κοίλων με τον Στάθη Αθανασιάδη στο 80′ λεπτό να κάνει το 1-1.

Η ανατροπή στο σκορ έγινε στο 89′ με αυτογκόλ για την ομάδα του Κρόκου.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα έμεινε αήττητη, και με 31 βαθμούς(10 νίκες μία ισοπαλία) οδηγεί την ”κούρσα” του βαθμολογικού πίνακα,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στο Σκαφίδι από τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Η ομάδα του Κρόκου έφυγε από τα Κοίλα με γλυκόπικρη γεύση αφού δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα αν και το πάλεψε,έμεινε έτσι στους 9 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό Σιάτιστας

Διαιτητής: Μπαλιάκας

Βοηθοί: Πανυτσίδου – Γάτσου

ΠΑΟΚ Κοίλων (Βασίλης Μαντζώλας) Γρηγοριάδης,Ποσινακίδης,Ντούκα, Ζιώγας,Τσιφτσής,Νικολαΐδης,ΣαμαράςΣαλονικίδης,Τρούπκος,Αθανασιάδης,Παπανικόπουλος

Στον πάγκο έκατσαν οι: Κυπίρτογλου,Σαββίδης, Γιαμουρίδης,Πίτσικος, Καρυπίδης,Μακρίδης, Σταυρίδης

Α.Ο.Κρόκος (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας,Καρανάνος, Γιαννόπουλος,Αργυρόπουλος, Τσέπουρας, Βουτσίδης,Βογδόπουλος, Τσιάρας,Δούλδουρας,Μπελής

Στον πάγκο έκατσαν: Μουσαφίρης,Καραθανάσης,Τούνας, Σακκούλας,Στεργιούλας,ΧαλάτσογλουΤζιάστας,Ρούσης,Ντανάτσας

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ :

Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article