Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Α.Σ.Βελβεντό 3-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 πήρε η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης κόντρα στο Βελβεντό και μάλιστα με ανατροπή.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ, αφού στο 11′ λεπτό, μετά από σέντρα του Σαββούδη, ο Καρούζος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, θα κάνει το 0-1 για το Βελβεντό.

Ο Μακεδονικός Κοζάνης βρήκε απάντηση στο 34′ λεπτό, εκεί όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μετικάνου, ο Πολυχρονιάδης με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Την ολική ανατροπή για τους «μπλε», έκανε ο Νάνος στο 78’λεπτό, όπου με κοντινό σουτ θα γράψει το 2-1 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι στο 93’λεπτό έκαναν το 3-1, με το Νάνο να σκοράρει για δεύτερη φορά, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα του Μακεδονικού.

Με αυτό το «τρίποντο» ο Μακεδονικός Κοζάνης έφτασε τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.

Από την άλλη, το Βελβεντό παρέμεινε στους 11 βαθμούς και την 7η θέση. Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Α.Ε.Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μακεδονικός Κοζάνης: (Μάκης Μαλούτας) Μεντεσίδης, Κεϊσίδης, Δάλλης, Ζερβανταρίδης, Πολυχρονιάδης (46’ Ευθυμιάδης), Τρομπούκης (46’ Μαλούτας), Σακαλής (89’ Στεφανίδης), Ματούλας, Τζέλος (Μαντζιώκας), Μετικάνος, Νάνος

Α Σ.Βελβεντό: (Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιαννίδης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θώμογλου, Καρούζος, Μουλασιώτης (71’ Λαμπρογιώτας), Παπαδόπουλος, Γούτας (86’ Δράμης), Ευαγγελόπουλος, Δούμας (65’ Σάλλα), Σαββούδης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article