Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Σ.Βελβεντό – Α.Σ.Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου 2-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε ένα άκρως χειμωνιάτικο μεσημέρι με αρκετό κρύο και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης (δεν έβρεχε στην διάρκεια του παιχνιδιού) η ομάδα του Βελβεντού ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το παιχνίδι αν και άργησε να ανοίξει το σκορ, κατάφερε τελικά να κερδίσει την ομάδα του Ιωνικου περιοχής Βαθυλάκκου με 2 – 0 .

Οι φάσεις του παιχνιδιού.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία θα γίνει στο 39’λεπτό όταν ο Θωμόγλου θα σουτάρει εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα στο 40′ λεπτό από λάθος του τερματοφύλακα Καραγιάννη, σουτ του Μπέσα η μπάλα θα χτυπήσει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 46′ λεπτό ένα δυνατό σουτ του Μουλασιώτη εκτός περιοχής, θα διώξει με τις γροθιές ο Παπακώστας.
Στο 55′ λεπτό σέντρα του Μέτκο,σουτ του Γούτα διώχνει δύσκολα ο Παπακώστας.

Στο 68′ λεπτό μετά από σέντρα του Καρούζου Ανδρέα σουτ από κοντά του Μέτκο, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Παπακώστας.
Με την εκτέλεση του κόρνερ στο 69′ λεπτό του Σαββούδη ο Τσιφτσιάν που είχε μπει αλλαγή με κεφαλιά θα νικήσει τον Παπακώστα ανοίγοντας το σκορ και κάνοντας το 1-0.

Στο 83′ λεπτό δυνατό σουτ του Τσιφτσιάν διώχνει δύσκολα ο Παπακώστας.
Στο 88’λεπτό προσπάθεια του Ευαγγελοπούλου από αριστερά, θα σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι θα βρεί τον Σαββούδη, αυτός θα σπάσει στον Δράμη που από κοντά με σουτ θα κάνει το 2-0.

Συνθέσεις των ομάδων

Α.Σ.Βελβεντό ( Δημήτρης Κουτσώνας)

Καραγιάννης, Μετκο,Πασχαλίδης Θωμογλου,Καρούζος Ανδρ, Παπαδόπουλος, Γούτας(78′ Δράμης) Μουλασιώτης(62′ Τσιφτσιάν), Τζουτζας, Ευαγγελοπούλος(89′ Τζιούρας), Σαββούδης(89′ Μαλιούσης).

Α.Σ.Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου 

Παπακώστας,Γκούπι, Μακρυγιάννης Β.(75 Δούφας)Κανάβας(60′ Μακρυγιάννης Κ.) Κακλίδης, Ελευθεριάδης Β, Μπέσας, Ελευθεριάδης Ι, Ελευθεριάδης Χ , Κεΐσογλου, Κωνσταντινίδης (88 Ντάμαλης).

Διαιτητής: Τζουβάρας
Βοηθοί: Πραχάλης – Λαμπριανίδης

Ρεπορτάζ αγώνα: Θωμάς Τσιτσιώκας Athlitikianaskopisi.gr

Φωτογραφία αρχείου στο εξώφυλλο

Share This Article