Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ο.Κρόκου – Μ.Αλέξανδρος Άρδασσας 2-5

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Την εντός έδρας ήττα,με το ευρύ 2-5 γνώρισε σήμερα το μεσημέρι η νεανική ομάδα του Κρόκου,από την πιο έμπειρη και με διαφορετικούς στόχους ομάδα της Άρδασσας.

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές και την ηλιοφάνεια να βοηθά στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου Κρόκου,50 και πλέον φίλοι της γηπεδούχου ομάδας και της φιλοξενούμενης βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι με σημαντική κατοχή της μπάλας και με πολλές χαμένες ευκαιρίες,είχαν την δυνατότητα να βγαίνουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις και να δημιουργούν “ρήγματα” στις πλευρές της άμυνας ποτέ με τον Σιδηρόπουλο και πότε με τον Ανέστη Ρουσάκη,αλλά για ακόμη μια αγωνιστική η παρουσία του πορτιέρο Νίκου Μούσιου των γηπεδούχων ήταν καταλυτική,με πολλές και σημαντικές αποκρούσεις.

Στο κέντρο επιβλητική η παρουσία των Σαράντη Τοπάλη,Γιώργη Μαυροματίδη και Χρήστου Σερσέμη,που με πολύ ποιότητα και τρέξιμο κατάφεραν να “ανοίξουν” την άμυνα του Κρόκου,που παρ’ όλα αυτά δεν φοβήθηκε το παιχνίδι,αλλά στο τέλος υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από τα γρήγορα γκολ των Στάθη Ρουσσάκη στο 12′ λεπτό να κάνει το 0-1,και δύο λεπτά αργότερα στο 14′ λεπτό ο Θοδωρής Σιδηρόπουλος να πετυχαίνει με ωραίο σουτ το 0-2.

Η ομάδα του Κρόκου προσπάθησε να αντιδράσει περνώντας μέτρα στο παιχνίδι με κύριους “εκφραστές” των επιθέσεων της τον Μάρκο Τσιάρα και τον Νίκο Βογδόπουλο.

Ενώ ο Κρόκος προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις έξω από την εστία του Σαραντινέλλη,και κόντρα στην ροή,στο 40′ λεπτό ο “αειθαλής” Γιώργης Μαυροματίδης με ωραίο σουτ θα κάνει το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διάθεση και η  ταχύτητα των φιλοξενούμενων ”έπεσε”,αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Κρόκος και στο 66′ λεπτό μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τσιάρας κάνοντας το 1-3 και μειώνοντας το σκορ του αγώνα.

Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους,και να κάνουν πολλά και αβίαστα λάθη.

Στο 73′ και σε αντεπίθεση της ομάδας της Άρδασσας ο Παναγιωτίδης που πέρασε ως αλλαγή κατάφερε να στείλει για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μούσιου και να κάνει το 1-4.

Στο 79′ ο Γιώργης Μαυροματίδης έκανε το 1-5 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος προσπάθησαν και πάλι να ισσοροπήσουν και κατάφεραν τελικά να μειώσουν περαιτέρω στο 90′ λεπτό με τον Σταυρίδη,που είχε περάσει ως αλλαγή με ωραίο πλασέ κάνοντας το τελικό 2-5.

Διαιτητής: Καρατζίδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Βοηθοί: Τρυφόπουλος – Νεστορίδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο.Κρόκου (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Γιαννόπουλος,Καρανάνος, Μανώλας,Βογδόπουλος,Τσιάρας, Τζιάστας, Μπελής, Σιδηρόπουλος, Νεοφυτίδης

Στον πάγκο έκατσαν: Καραδήμος,Αργυρόπουλος,Τούνας, Καραθανάσης, Μουσαφίρης, Ουσταγιαννίδης,Ντανάτσας, Σακκούλας,Σταυρίδης

Μ.Αλέξανδρος Άρδασσας (Τέλης Καλπακίδης) Σαραντινέλλης, Σιδηρόπουλος,Μωυσιάδης Α,Μωυσιάδης Θ,Ρωσσίδης Α,Ρωσσίδης Μ,Βλάχου, Σερσέμης,Ρουσάκης, Τοπάλης,Μαυροματίδης.

Στον πάγκο έκατσαν: Τσελεγγίδης, Ξανθόπουλος,Παναγιωτίδης, Χρυσοστομίδης,Ελευθεριάδης, Βασίλας,Σαουλίδης,Μεντεσίδης, Λιάμης.

Επιμέλεια ρεπορτάζ – Φωτογραφίες

Athlitikianaskopisi.gr

Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article