Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ε.Περδίκκα – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 4-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Γιώργου Θεοδωρίδη αφού επιβλήθηκε εύκολα και χωρίς προβλήματα με σκορ 4-1 απέναντι στην νεανική ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας.

Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος που σίγουρα έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2′ λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Βλάχου να κάνει το 1-0.

Στο 9′ ο “φουριόζος” Περδίκκας έκανε το 2-0 με τον Στέλιο Τσεμπερλίδη,και πολύ γρήγορα ο Γιώργος Συμεωνίδης πέτυχε το τρίτο γκολ του Περδίκκα στο 11′ λεπτό της αναμέτρησης βάζοντας πολύ δύσκολα στους νεαρούς  ποδοσφαιριστές του Στρατού Καραμπατζάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κατά διαστήματα το παιχνίδι και κατάφεραν με τον Ηλία Σίσκο να μειώσουν σε 3-1.

Την “σκυτάλη”των γκολ πήρε και πάλι όμως ο Περδίκκας,και με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Στέλιου Τσεμπερλίδη στο 84′ έκανε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ της σημερινής αναμέτρησης.

Έτσι με αυτήν την νίκη οι γηπεδούχοι φτάσανε τους 40 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας,ενώ το προσεχές Σάββατο 02/03 θα φιλοξενηθούν από τον Μακεδονικό Κοζάνης στο γήπεδο Ν.Νικόπολης.

Οι του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας έμειναν στους 12 βαθμούς στην 11η θέση της βαθμολογίας,ενώ την επόμενη αγωνιστική 22η,θα κάνουν το προγραμματισμένο ρεπό τους.

Α.Ε.Περδίκκα (Γιώργος Θεοδωρίδης)
Μήτκας,Θεοδωρίδης,Σαββάκης,Καζανάς, Τζουβάρας, Τσιντός, Συμεωνίδης, Τσεμπερλίδης, Βλάχου,Ρέλκας,Ντε Σόουζα Περέιρα

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Στράτος Καραμπατζάκης) Παπάζογλου, Γάκης,Μίχος, Πουρλουκάκης, Καραμπατζάκης, Χαραλαμπίδης,Δημητρίου, Σίσκος Ηλ,Σίσκος Ι, Μπασδάρας,Δαβίτης

Διαιτητής: Κατής (ΕΠΣ Φλώρινας)

Βοηθοί: Στεργιάδης – Δημητρίου(ΕΠΣ Φλώρινας)

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Παύλος Καλεμκερίδης

Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article