Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Έμεινε στην κορυφή ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοίλων…νίκησε με 4-1 την Α.Ε.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με νίκη ξεκίνησε το 2024 ο πρωτοπόρος του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κοίλων  Κοζάνης, κερδίζοντας την Α.Ε. Κοζάνης με σκορ 4-1 στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο των Κοίλων.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η Α.Ε. Κοζάνης κέρδισε πέναλτι μόλις στο 1′ λεπτό της αναμέτρησης σε ανατροπή του Σικαλόπουλο, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να εκτελεί ο ίδιος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-1 στο 2′ λεπτό.

Στο 14’ ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης θα ισοφαρίσει σε 1-1, με πολύ όμορφο σουτ του Σαλονικίδη έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα του κύριου Μαντζώλα θα πάρει προβάδισμα στο σκορ, χάρις σε γκολ που θα πετύχει με κοντινό σουτ ο Παπανικόπουλος, έπειτα από δοκάρι που είχε ο Τρούπκος στο 29′ λεπτό, κάνοντας το 2-1.

Στο 58’ ο «συνήθης ύποπτος» και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Στάθης Αθανασιάδης, θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με σουτ από κοντά, ενώ το τελικό 4-1 θα διαμορφώσει ο  Γιώργος Κυπίρτογλου, στο 80’λεπτό, με πανέμορφο σουτ στη κίνηση, έξω από την περιοχή.

Από τη μία ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων, ενώ η ομάδα του κύριου Μίχου, παρά την ήττα, ανά διαστήματα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, κάνοντας ευκαιρίες για γκολ, αλλά εκεί βρήκε… τοίχος!

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, Μιχάλης Πίτσικος, «κατέβασε ρολά», αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σε ακόμα ένα παιχνίδι, κάνοντας μεγάλες αποκρούσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Έτσι, με αυτό το «τρίποντο» οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τους 37 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζουν αήττητοι. Την επόμενη αγωνιστική έρχεται το μεγάλο «ντέρμπι» κορυφής, εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.

Από την άλλη, η Α.Ε. Κοζάνης παρέμεινε στη 9η θέση με 14 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Βασίλης Ματζώλας) Πίτσικος, Γιαμουρίδης (65’ Παπαδόπουλος), Ποσινακίδης (77’ Καρυπίδης), Ντούκα, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Νικολαΐδης (77’ Μακρίδης), Σαλονικίδης, Τρούπκος (84’ Τσιφτσής), Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος (65’ Σαμαράς)

Α.Ε. Κοζάνης: (Βαγγέλης Μίχος) Φωτιάδης, Παπαδόπουλος (73’ Γεωργιάδης), Βουνοτρυπίδης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Μίχος, Τσαπανίδης, Χατζηζήσης (80’ Ζάχος), Γκάργκας (73’ Βογιατζής), Σικαλόπουλος, Γουρζουλίδης

Διαιτητής: Πελετίδης

Α’ Βοηθός: Πραχάλης

Β’ Βοηθός: Κοτούλας

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr και Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article