Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – Α.Ε.Περδίκκα 1-5

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με νίκη έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η Α.Ε.Περδίκκα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον γηπεδούχο Τιτάν Σερβίων με το ευρύ 1-5.

Η ομάδα του Γιώργου Θεοδωρίδη προηγήθηκε στο 18′ λεπτό με τον Βλάχου να κάνει το 0-1,ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 25′ λεπτό με τον Γιώργο Συμεωνίδη.

Στο 35′ λεπτό ο Τσεμπερλίδης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τζέλλου για τρίτη φορά κάνοντας το 0-3.

Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων,με την ομάδα του Περδίκκα να μπαίνει δυνατά και να εξασφαλίζει ένα ισχυρό προβάδισμα.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ λεπτό ο Βλάχου θα κάνει το 0-4 για την ομάδα της Εορδαίας,ενώ και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 75′ λεπτό θα στείλει για 5η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Τιτάνα,κάνοντας και προσωπικό χατ τρικ.

Αυτό που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Μαυροδήμου είναι να μειώσουν σε 1-5 με γκολ του Εύθυμη Νέστορα στο 78′ λεπτό.

Έτσι η Α.Ε.Περδίκκα έχοντας “μαζέψει” 52 βαθμούς με συνολικά 16 νίκες,4 ισοπαλίες και 4 ήττες και συντελεστή τερμάτων 54-17,έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μπαίνει στα play off .

Από την άλλη μεριά ο Τιτάν παρέμεινε στους 32 βαθμούς με συνολικά 9 νίκες,5 ισοπαλίες και 10 ήττες και συντελεστή τερμάτων 32-40 μπαίνοντας στα play out.

Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Δήμος, Μοσχόπουλος,Νταραμπάς,Σαλτσίδης, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος,Μπάκανος,Βαβλιάρας, Νέστορας Ευθ,Νέστορας Α.

Στον πάγκο έκατσαν οι: Βήττας Ι,Μαραμής,Μαρούδης, Βήττας Θ, Παπαδημητρίου, Μαυροδήμος, Κακαφίκας

Α.Ε.Περδίκκα(Γιώργος Θεοδωρίδης) Μήτκας,Θεοδωρίδης,Σαββάκης, Καζανάς, Τζιουβάρας,Τσιντός Χ,Συμεωνίδης,Τσεμπερλίδης, Μεντεκίδης,Βλάχου, Ρέλκας

Στον πάγκο έκατσαν οι: Mocanu,Γκρίζης,Μπεσπάρας,Μήτκας Θ,Παρίσης,Τσάρδας,Τσιντός Π,Μαράσι

Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Μπαλιάκας – Σίας Κ

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article