Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – Α.Ο.Κρόκου 7-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Δίχως να αντιμετωπίσει ιδαίτερα προβλήματα ο Μακεδονικός Σιάτιστας δεν δυσκολεύτηκε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο να επιβληθεί εύκολα του Α.Ο.Κρόκου με το ευρύ 7-1.

Κάτω από ιδανικές συνθήκες με ηλιόλουστο καιρό η ομάδα των Σιαπανίδη – Ιωαννίδη νίκησε την πολύ νεανική ομάδα του Κρόκου τελειώνοντας την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στην 3η θέση με 53 βαθμούς και μπαίνοντας στα μπαράζ ανόδου με την κλήρωση να πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα 25/03

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο πρώτο μόλις λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καλογιαννίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μούσιου και να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τσιρέκα προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι παίρνοντας σιγά σιγά μέτρα στο γήπεδο,και φτάνοντας κοντά στην εστία του Μακεδονικού αλλά χωρίς αποτέλεσμα με κύριους “εκφραστές” στην επίθεση τον Τσιάρα και Βογδόπουλο,κλείνοντας το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ λεπτό και πάλι ο Καλογιαννίδης θα κάνει το 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιρέκα έβαλαν την μπάλα “κάτω” ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 51′ λεπτό.της αναμέτρησης κατάφεραν να μειώσουν με τον Μάρκο Τσιάρα σε 2-1.

Στην συνέχεια δημιούργησαν 1-2 ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά το 65′ λεπτό το παιχνίδι ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους,με τον Παπουτσίδη στο 68′ και στο 73′ να κάνει το 3-1 και 4-1 αντίστοιχα.

Στο 76′ λεπτό ο Μπατσής να κάνει το 5-1,ενώ Στο 80′ λεπτό ο Αγκάστρα σκόραρε κάνοντας το 6-1.

Το σκορ έκλεισε με τον Παπουτσίδη να κάνει το 7-1 στο 85′ λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μακεδονικός Σιάτιστας(Σιαπανίδης – Ιωαννίδης)Καραγεώργος,Σίμος, Τσάμης,Κοντός,Μπούρτζος Μ,Κοτζαντίσογλου,Σίμος Β,Μπούρτζος Π,Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης,Αγκάστρα

Στον πάγκο έκατσαν οι: Μπατσής Β,Μπατσής Χ,Ματέο,Ζηνόβιος,Ηλίας, Τσιούκρας

Α.Ο.Κρόκος (Τσιρέκας Γιάννης) Μούσιος,Αργυρόπουλος,Μανώλας, Καρανάνος,Τουρτούρας, Γιαννόπουλος,Τσιάρας,Τούνας, Βογδόπουλος, Καπλάνογλου, Τσέπουρας,

Στον πάγκο έκατσαν οι: Καραθανάσης,Σακκούλας, Μουσαφείρης,Κοστρέτσης,Ρούσης, Χαλάτσογλου,Στεργιούλας, Τόσκας

Διαιτητής: Κεχαγιάς Βοηθοί: Κωνσταντινίδης – Πανυτσίδου

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article