Α’ Εθνική Γυναικών: Ήττα για την Καστοριά από τον Παναθηναϊκό με 5-2

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Την ήττα γνώρισε σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου ο ΓΠΟ Καστοριάς από τον Παναθηναϊκό με σκορ 5-2, σε παιχνίδι που έγινε στο Κορωπί στο Αθλητικό Κέντρο “ Γ. Καλαφάτης “.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες, όπου η ομάδα της Καστοριάς κρατούσε τον ΠΑΟ μακριά από την περιοχή της. Ότι έχτισε τα πρώτα 20 λεπτά τα γκρέμισε στο διάστημα 20’ – 35’ η Καστοριά καθώς δέχθηκε 4 γκολ από τις αντίπαλες της.

Το ημίχρονο έκλεισε με το βαρύ σκορ 4-0 κατά της Καστοριά. Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά όμως τα κορίτσια μας ισορρόπισαν το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ομάδας του ΠΑΟ όπου είχαμε σόου της Σαΐχ Ελένης με 2 γκολ και ένα δοκάρι. Το τελικό σκορ ήταν 5-2 για τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική η Καστοριά υποδέχεται την Καρδίτσα στην έδρα της.

Σκόρερ: 14′ (αυτογκόλ), 20′ Κατωπόδη, 22′ Ντομόντ, 38′ Μάια, 64′ Λόγου , 82′- 85′ Σαίχ

Παναθηναϊκός: Γιαννακούλη (69′ Καμαριανού), Δημητρίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Νεφρού, Μάια, (69′ Δημητρακοπούλου), Χαμαλίδου, Ρόγκαν, Κατωπόδη (63′ Νταρζάνου), Ντόμοντ (63′ Κανέλλου), Κοκοτσάκη (63′ Λόγου).

Καστοριά: Βλασιάδου( 46’ Φόρλιακα) Καϊδατζή, Φασίδου( 60’ Ανδρεάδου), Νafula, Μαντώ ( 60’ Τζιάρα), Μάρκου, Σάιχ, Τρυγούτη (60’ Ρήγα), Κωστάρα (78’ Γροσδάνη), Προξένου, Μουστάκη.

Share This Article