Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ Κοίλων Kοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε ακόμη ένα παιχνίδι το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα έδειξε το πόσο καλή και “δουλεμένη” ομάδα είναι,και ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή της εκπληκτική πορεία στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου κέρδισε με 4-1 την πολύ καλή Α.Ε.Κοζάνης….

Η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων είναι πρωτοπόρος και αήττητη στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας σε 13 αγωνιστικές έχοντας συγκεντρώσει 37 βαθμούς,με 12 νίκες μία ισοπαλία,με την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος 36-5,ενώ το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο Κοίλων που χρησιμοποιεί ως έδρα είναι “απόρθητο”.

Αν και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για στο πρωτάθλημα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος…Ο Βασίλης Μαντζώλας και η διοίκηση φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η πορεία των “ασπρόμαυρων” φέτος είναι πολύ σταθερή,με όμορφο γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο με ένα ποιοτικό ρόστερ και αξιόλογους ποδοσφαιριστές.Ο κόουτς Μαντζώλας έχει βρει την “χημεία” και η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια με άριστο κλίμα τόσο εντός αποδυτηρίων όσο και εκτός γηπέδου.

Άλλωστε η επαγγελματική δουλειά που γίνετε εδώ και πολλά χρόνια,αλλά και καθημερινά από εξειδικευμένους διπλωματούχους προπονητές φέρνει “καρπούς”.

Η Διοίκηση της ομάδας που αποτελείται από έμπειρους παράγοντες είναι δίπλα στην ομάδα και κάνει το καλύτερο για τα αρκετά ποδοσφαιρικά τμήματα που διαθέτει.

Ομάδα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία στο Γυναικείο ποδόσφαιρο,στην Α’ Κατηγορία αλλά και στην Β’ με την νεοσύστατη ομάδα ΠΑΟΚ Κοίλων Β’.

Τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου διαθέτουν περισσότερα από 250 παιδιά που μαθαίνουν τα “μυστικά” της στρογγυλής θεάς.

Διαθέτει εξαιρετικές αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις που δουλεύουν τόσο τα τμήματα υποδομής αλλά και οι μεγαλύτεροι,ενώ έχει αναμορφώσει πλήρως το γήπεδο Ν.Χαραυγής.

Ένας “ποδοσφαιρικός Οργανισμός” που δεν σταματά να προσφέρει γνώσεις,και να “πλάθει” καλούς χαρακτήρες.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article