Από τον Απόλλωνα στον Πανσερραϊκό και την Α1 η Μιχαέλα Βλαδίκα

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της (μέχρι το επόμενο) έκανε η νεαρή μπασκετμπολίστρια του Απόλλωνα Μιχαέλα Βλαδίκα η οποία τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Πανσερραϊκό που φέτος ανέβηκε στην Α1.

Μια αθλήτρια με πλούσιο ταλέντο αλλά πάνω από όλα καταπληκτικό χαρακτήρα που με σκληρή δουλειά έφτασε εδώ και σίγουρα μπορεί να ονειρεύεται ακόμα παραπάνω.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τη μεταγραφή:

“Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι η αθλήτρια μας ΜΙΧΑΕΛΑ ΒΛΑΔΙΚΑ, από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ και στα πολύ βαθιά νερά της Α1. Πρόκειται για μια εξαιρετική αθλήτρια, με αδαμάντινο χαρακτήρα, που κόσμησε με την παρουσία την ομάδα μας επί σειρά ετών, αφού εδώ ξεκίνησε και έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ. Ταλαντούχα αλλά και ιδιαίτερα εργατική, διακρίθηκε στα ηλικιακά πρωταθλήματα, κατέκτησε την 4η θεση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ το 2021, και το κυριότερο, διακρίθηκε από νεανίδα ακόμη, στην Α2, παίζοντας σημαντικό ρόλο και αποκτώντας πολύ σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή και μπασκετική της καριέρα, και είμαστε σίγουροι ότι με την θέληση και τις ικανότητες που διαθέτει, τα καλύτερα είναι μπροστά της”.

Share This Article