Από την Α.Ε. Κοζάνης στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Θεοδοσιάδης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του 16χρονου ταλαντούχου επιθετικού Αντώνη Θεοδοσιάδη από την Αθλητική Ένωση Κοζάνης στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Α.Ε. Κοζάνης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξανδρο Πλιάκη, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο Τούμπας όπου υπογράφηκαν τα σχετικά έγγραφα για να ενταχθεί επίσημα ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην Κ-17 του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Αντώνης Θεοδοσιάδης είναι γεννημένος το 2007, κατάγεται από την Λευκόβρυση και ξεκίνησε επίσημα το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών της Α.Ε. Κοζάνης όπου υπέγραψε το πρώτο του δελτίο την σαιζόν 2017-18 στην Κ-12 των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης όπου αγωνίστηκε και το 2018-19.

Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Κ-14 του Φ.Σ. Κοζάνη όπου αγωνίστηκε για μία σαιζόν (2019-20) με προπονητή τον Βαγγέλη Μίχο.

Ο κορωνοϊός επέβαλε αναγκαστική αγωνιστική απραξία την σαιζόν 2020-21 ενώ την σαιζόν 2021-22 επέστρεψε στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης όπου αγωνίστηκε στην Β’ Κατηγορία και επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ-16 ΕΠΣ Κοζάνης με προπονητή και πάλι τον Βαγγέλη Μίχο.

Πέρυσι (2022-23) “ανέβηκε” στην Α.Ε. Κοζάνης όπου έκανε μία πολύ καλή χρονιά στην Α’ Κατηγορία με 26 παιχνίδια.

Ταυτόχρονα ο Θεοδοσιάδης διακρίθηκε κι ως βασικός στην Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Κοζάνης που έφτασε ως τα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ενώ ο ίδιος κλήθηκε στην Προεθνική Ομάδα Προπαίδων.

Ο Αντώνης Θεοδοσιάδης είναι διαχρονικά ο έκτος παίκτης που μεταγράφεται από την Α.Ε. Κοζάνης στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, κάτι που αναδεικνύει την καλή συνεργασία των δύο σωματείων αλλά και την παραγωγή παικτών της Ακαδημίας της Α.Ε. Κοζάνης.

Η Αθλητική ‘Ενωση Κοζάνης εύχεται στον Αντώνη Θεοδοσιάδη προπάντων υγεία γιατί έχει όλα τα αθλητικά αλλά και πνευματικά προσόντα για να πετύχει στην νέα του ομάδα.

ΠΗΓΗ: aekozanis.gr

Share This Article