Ανακοίνωση της Διοίκησης του Εορδαΐκού σχετικά με την αποχώρηση του κ.Ιωαννίδη

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Επειδή ο κ. Ιωαννίδης έδωσε συνέντευξη για τους λόγους της αποχώρησης του από το Σύλλογο και ενώ σήμερα η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά από ένα σερί νικών και προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Εορδαίας τα παρακάτω:

  1. Ο κ. Ιωαννίδης (και μόνο) συμφώνησε με τη Διοίκηση να αναλάβει το Σύλλογο όταν βρίσκονταν στην 3η θέση και η Διοίκηση των πλαισίωσε λόγω έλλειψης εμπειρίας, γνώσεων και πτυχίου με τους κ. Πασχάλη Έλκα, καταξιωμένο γυμναστή και από τους κορυφαίους της περιοχής, τον κ. Τσαγκαλίδη Κωνσταντίνο (κάτοχο διπλώματος UEFA B) και τον κ. Τσιάρα Αντώνη προπονητή τερματοφυλάκων.
  2. Την ομάδα στην 1η θέση την έφεραν πρωτίστως οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ του Συλλόγου, το Τεχνικό επιτελείο που προαναφέραμε και η Διοίκηση που τους παρείχε σταθερότητα.
  3. Ο κ. Σαρναζίδης δεν έχει/είχε ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ομάδα και ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ στη Διοίκηση. Εμφανίστηκε στα αποδυτήρια του Συλλόγου ως ‘φίλος’ του κ. Ιωαννίδη και όσο δεν υπήρχε άμεση εμπλοκή του εν λόγω προσώπου με το Σύλλογο η Διοίκηση το επέτρεψε.
  4. Μετά την νίκη επί της ομάδας του Μακεδονικού Σιάτιστας, ο κ. Ιωαννίδης τηλεφώνησε τον πρόεδρο του Συλλόγου στις 24:00 της Τρίτης (04/04/2023) και απαίτησε, να αναχθεί ο φίλος του κ. Σαρναζίδης από ‘φίλος’ σε ΄συνεργάτη’ για πρώτη φορά επίσημα ασκώντας ΒΕΤΟ ότι αν η Διοίκηση δε συμφωνήσει τότε θα παραιτηθεί και ο ίδιος. Ζήτησε δηλαδή αλλαγή των όρων της αρχικής συμφωνίας, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από τη Διοίκηση και λύθηκε η συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου και του κ. Ιωαννίδη.

Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Ιωαννίδη δικαιώνει απόλυτα την Διοίκηση για την απόφαση της. Αποδείχθηκε ότι ήταν ανεπαρκής για το ρόλο και την ιστορία του Συλλόγου πόσο μάλλον δε όταν εμφανίζεται να αναφέρεται από τον ίδιο, ότι ο φίλος του ξόδεψε χρήμα για το Σύλλογο (???) ενώ δεν είχε κανέναν απολύτως ρόλο στο Σύλλογο.

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός, είναι πάνω από πρόσωπα, είναι ΙΔΕΑ. Στο όνομα του Φ.Σ.Εορδαϊκός κανείς δε μπορεί να θέτει βέτο. Ο Σύλλογος εδώ και 3 χρόνια έχει σταθερή Διοίκηση, οι επιλογές τις Διοίκησης σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και υποστηρικτικά μέσα έχει δικαιωθεί με την παρουσία 1500 φιλάθλων στο γήπεδο την Κυριακή του αγώνα με τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Όπως αναφέραμε και στην αρχική ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον κ. Ιωαννίδη, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός συνεχίζει να προσπαθεί για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο του Συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Με Εκτίμηση
Δ.Σ. Φ.Σ. Εορδαϊκός

Share This Article