Αναγέννηση Άρτας: Με στόχο να “κλειδώσει”  την άνοδο….

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με μοναδικό στόχο την νίκη και την άνοδο-επιστροφή στην Γ’ εθνική κατηγορία , η Αναγέννηση Άρτας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Φιλιατών.

Τον Άρη Φιλιατών εκτός έδρας αντιμετωπίζει η Αναγέννηση Άρτας , σε έναν αγώνα που η ομάδα μας θα παραταχτεί με μοναδικό ζητούμενο την νίκη και την επιστροφή στην Γ’ εθνική Κατηγορία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 17:00 στο Εθνικό Στάδιο Φιλιατών,στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου των αγώνων που οδηγούν σε άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η Αναγέννηση,ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 , με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αρτας.Με τον προπονητή Δημήτρη Θόδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των μόνιμων τραυματιών Κώστα Ψαλλιδάκη , Γιώργου Δερβίλη και του Λάμπρου Τσιλιγιάννη που θα απουσιάσει , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ενώ ο Αλέξανδρος Παπακίτσος θα εκτίσει την ποινή τις τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε , ο κύριος Πέτσας του Συνδέσμου (Τρικάλων), με βοηθούς τον κύριο Λεωνίδα και τον κύριο Αλεξόπουλο επίσης από τον Σύνδεσμο (Τρικάλων).

Ενώ παρατηρητής διαιτησίας , ορίστηκε ο κύριος Σαράφογλου του Συνδέσμου(Πρέβεζας-Λευκάδας).

Share This Article