Αλέκος Βοσνιάδης: Εύχομαι ο Εορδαΐκός να πάει πάλι ψηλά….το Αθλητικό Κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης” αποτελεί πόλο έλξης για την προετοιμασία πολλών ομάδων

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Στην Πτολεμαΐδα και στο προπονητικό κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης” προετοιμάστηκε και έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα της Athens Καλλιθέας που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 και η οποία έχει στο πάγκο της τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο κ. Βοσνιάδης δεν είναι άγνωστος στην πόλη αφού έχει περάσει από τον πάγκο του Εορδαϊκού (και μάλιστα η ομάδα εκείνη τη χρονιά «χτύπησε» την πόρτα της ανόδου στην Β΄ Εθνική) έχει πολλούς φίλους ενώ έχει ξαναέρθει για προετοιμασία εδώ με την ομάδα των Χανίων.

Το e-ptolemeos.gr τον συνάντησε την τελευταία μέρα τη παρουσία του εδώ και μετά το φιλικό με την Αλβανική Βόρα στο στάδιο Αιμίλιος Θεοφανίδης και μας μίλησε τόσο για την προετοιμασία όσο και για τον Εορδαϊκό.

«Στην Πτολεμαΐδα πέρασα σχεδόν 1 χρόνο έκανα φίλους και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία έρχομαι ενώ παρακολουθώ και την πορεία της ομάδας και χαίρομαι που είναι ξανά στην Γ΄Εθνική.

Εγώ έζησα τη πόλη και την ομάδα με όλο το γήπεδο γεμάτο. Δεν περνούσε εύκολα ομάδα από εδώ και αυτό πέρα από την καλή ομάδα το δημιουργούσε ο κόσμος. Έζησα πραγματικά την ομάδα στα «καλά» της με καλούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές και ο Εορδαϊκός διεκδικούσε το πρωτάθλημα.

Κοιτάξτε η περιοχή αν έχει μια καλή ομάδα, μπορεί να τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο αφού αυτός αγαπάει το ποδόσφαιρο, μπορεί να επιστρέψει και εύχομαι να ζήσει τα πρώτα χρόνια αυτά που ζούσαμε και εμείς και εύχομαι οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν στόχους και για πιο ψηλά από την εποχή τη δική μας με τον κ. Φλωρίνη και τους συνεργάτες του.

Περάσαμε υπέροχα για αυτό λέω ότι ο Εορδαϊκός ήταν μια ομάδα που δέθηκα με πολύ κόσμο και διάθεση να κάνει πράγματα. Εύχομαι ο Εορδαϊκός να κοιτάξει πάλι ψηλά, γιατί βλέπω ότι και στο γήπεδο δεν άλλαξε κάτι, οι ομάδες να ξεφεύγουν από το ερασιτεχνικό και όσο ανεβαίνεις πιο ψηλά η ανάγκη σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα.

Εύχομαι να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως ήταν πριν, τον κόσμο να είναι πάλι στο γήπεδο η ομάδα να πρωταγωνιστεί και η ομάδα να είναι εκεί που τη φαντάζονται οι άνθρωποι της.

Επιλέξαμε σαν ομάδα να έρθουμε εδώ γιατί γνωρίζουμε την περιοχή, υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητικό κέντρο που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες έτσι ώστε να έρχονται ομάδες για προετοιμασία.

Ο ιδιοκτήτης εκεί βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα και θα κάνει και άλλα πράγματα και άλλα γήπεδα με το υψόμετρο να είναι πολύ καλό και όσο το κάνει αυτό και βελτιώνονται ακόμα περισσότερο οι εγκαταστάσεις ολοένα και περισσότερες ομάδες θα έρχονται εδώ.

Τελείωσε πολύ καλά η πρώτη φάση της προετοιμασίας μας θα συνεχίσουμε με φιλικά για να «δέσει» η ομάδα και όλα βαδίζουν πολύ καλά για εμάς.

Ευχή όλων είναι φέτος να ξεκινήσει όπως είπαν το πρωτάθλημα 24/9. Κάθε χρόνο αρχίζουμε τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου, παγκόσμια πρωτοτυπία.

Φέτος ελπίζω να τηρηθούν οι δεσμεύσεις γιατί αυτοί που διευθύνουν την κατηγορία την οδήγησαν στην απαξίωση και ελπίζω φέτος και τα επόμενα χρόνια να δώσουν την προσοχή που πρέπει γιατί η SL2  είναι μια κατηγορία που την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο, παίζουν ιστορικές ομάδες, πολλά ελληνόπουλα και είναι πολύ εύκολα να διορθωθούν κάποια πράγματα και να πάει καλά.

Αν τώρα δεν αρχίσει 24 να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γιατί προετοιμασία χωρίς να κάνει το προγραμματισμό σου δεν μπορεί να γίνει και πάει στη τύχη και κάθε χρόνο κάνουμε 3μηνη προετοιμασία»

Πηγή: e- ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article