Ήττα για την Κοζάνη από την ανώτερη και καλύτερη ΑΕΛ με 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ομάδα της Κοζάνης, από την καλύτερη ΑΕΛ, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Φυσικά, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από ένα σοκαριστικό γεγονός, αφού λίγο πριν ξεκινήσει το ματς και κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας, κύριος Παναγιώτης Νάσης, σωριάστηκε στο έδαφος, με τους ποδοσφαιριστές των «βυσσινή» έντρομοι να φωνάζουν βοήθεια προς τους γιατρούς, οι οποίοι έτρεξαν στο σημείο αμέσως, διαπιστώνοντας ότι έχει πάθει ανακοπή καρδιάς.

Με γρήγορες κινήσεις, του έκαναν κάρπα, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησαν τον απινιδωτή, αφού η κατάσταση ήταν πολύ κρίσιμη, ενώ όλοι είχαμε «παγώσει», με τους παίχτες των δύο ομάδων να φαίνονται σοκαρισμένοι.

Μετά από λίγο, ο κύριος Νάσης έδωσε τα πρώτα σημάδια ζωής, με τους φιλάθλους του γηπέδου να χειροκροτούν και το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει γρήγορα στο νοσοκομείο της Κοζάνης, εκεί όπου διέφυγε τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Έτσι, το παιχνίδι ξεκίνησε στις 16:00 αντί τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένο.

Να τονίσουμε πως στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε πολύς φίλαθλος κόσμος για να υποστηρίξει την Κοζάνη, ενώ από την Λάρισα ταξίδεψαν περίπου 300 φίλοι των «βυσσινή», η οποίοι δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το ματς, αφού εκτός από τα δύο γκολ που σκόραρε, έχασε και άλλες ευκαιρίες, μπροστά στην εστία του Μπογκντάνοβιτς.

Από την άλλη, η Κοζάνη κινήθηκε σε ρηχά νερά, δεχόμενη και αρκετά νωρίς το πρώτο γκολ, κάτι που ίσως και να επηρέασε τους σχεδιασμούς. Οι παίχτες του κύριου Διγκόζη προσπάθησαν κάποιες στιγμές να ξανά μπουν στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από ένα καλό σερί τριών νικών και μίας ισοπαλίας, ενώ δέχτηκαν γκολ μετά από τέσσερα συνεχόμενα ματς.

Η Λάρισα άνοιξε το σκορ (0-1) στο 9′ λεπτό της αναμέτρησης, με ωραίο ευθύβολο σουτ του Μαυριά, μετά από κάθετη μπαλιά του Ανδράντα.

Στο 78′ λεπτό και ενώ η Κοζάνη πίεζε για την ισοφάριση, ο Πεντρόσο θα τελειώσει την υπόθεση νίκη, με κοντινό σουτ, μετά από πάσα του Σουλούκου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 για την ΑΕΛ.

Την επόμενη αγωνιστική, η Κοζάνη θα παίξει εκτός έδρας με τον Καμπανιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κοζάνη: (Άγγελος Διγκόζης) Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος (64′ Καραγιάννης), Ίτσιος (83′ Σουλιώτης), Νάτσος (83′ Δόρης), Καλλέργης (83′ Βοριαζίδης), Σιατραβάνης (58′ Ψάλτης), Γραμμένος, Ποζατζίδης

ΑΕΛ: (Παύλος Δερμιτζάκης) Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46′ λ.τρ Γιανναράκης), Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Οτορμίν (74′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (86′ Καλουτσικίδης), Κοσσονού (74′ Μπρου), Πεντρόσο

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Α’ Βοηθός: Κορώνας (Πειραιά)

Β’ Βοηθός: Θανασιάς (Ηπείρου)

4ος: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article