Ήταν καλύτερος και πέρασε εύκολα από το Αμύνταιο ο Άρης Φιλιατών (Δείτε δηλώσεις και τα γκολ)

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Παίζοντας καλύτερα και έχοντας περισσότερες λύσεις ο Άρης Φιλιατών πέρασε εύκολα και δίκαια από το ΔΑΚ Αμυνταίου κερδίζοντας τον φιλότιμο αλλά χωρίς λύσεις Ερμή Αμυνταίου με 0-4.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν και την συμπαράσταση 70 περίπου φιλάθλων τους (σε αντίθεση με τους φιλάθλους που άγνωστο γιατί έχουν γυρίσει την πλάτη στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα) ήταν καλύτεροι και στα 90 δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες πέρα από τα 4 γκολ σε αντίθεση με τον Ερμή που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία.

Φάσεις και γκολ:

Στο 21′ σουτ του Γώγου απέκρουσε ο Κοντογουλίδης αλλά 2 λεπτά μετά σέντρα Κωνσταντίνου ο Μπίκας πήρε τη μπάλα όμορφα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ ενώ λίγο αργότερα σουτ του ίδιου πέρασε άουτ.

Στο 40’σέντρα Γώγου σουτ του Εμβραΐζογλου άουτ.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους βολίδα του Κωνσταντίνου μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα από την γραμμή για να γίνει το 0-2 ενώ αμέσως μετά στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία του Ερμή ο Σπανδωνίδης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστηκε σωτήρια από τους αμυντικούς.

Στο 57′ ο Μπλέτσας γύρισε τη μπάλα μέσα στη περιοχή και ο Καρβάλιο με δυνατό σουτ έκανε το 0-3 ενώ στο 64’σουτ του Γώγου η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 66′ ο Παπανδρέου που είχε μπει στο παιχνίδι δευτερόλεπτα πριν με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Κωνσταντίνου έκανε το 0-4 ενώ στο 78′ κεφαλιά του Πότση δεν βρήκε στόχο και αμέσως μετά πλασέ του Παπανδρέου πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Κεσίδης.

Στο 89’κεφαλιά του Γώγου έδιωξε σε κόρνερ ο Κοντογουλίδης και αμέσως μετά ο Καρβάλιο μόνος απέναντι στον Κοντογουλίδη νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ερμή.

Διαιτητής: Τζόβας (Σ.Δ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Δρουδάκης (Σ.Δ. Κοζάνης)- Μουρατίδης (Σ.Δ. Ημαθίας)

Ερμής Αμυνταίου(Δημήτρης Αλιατίδης): Κοντογουλίδης, Άτσκα, Κεσίδης, Τζούροβιτς, Παπαδημητρίου (76’Ιωάννου), Ρόμπης (76′ Τεκίδης), Δούμτσης (37′ Παπαδόπουλος), Τσαρλίκης (76′ Κοσμίδης), Τσέλα, Ρακόπουλος (69’Βλαχόπουλος), Σπανδωνίδης.

Άρης Φιλιατών(Δημήτρης Μουρούτης) Κωνσταντάκος, Τριανταφυλλίδης (69′ Πασχάλης), Μούστα (77′ Μαγγόπουλος), Ντόντης, Εμβραΐζογλου (69′ Φερεντίνος), Καρβάλιο, Κωνσταντίνου, Πότσης, Μπλέτσας (65′ Παπανδρέου), Μπίκας (69’Ρούμπης), Γώγος.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Τι δήλωσε στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ο προπονητής του Άρη Φιλιατών Δημήτρης Μουρούτης

Share This Article