Έχασε το “τρένο” της ανόδου ο Εορδαΐκός..παρότι νίκησε με 3-1 τον Μαγνησιακό

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τη νίκη με σκορ 3-1 πήρε η ομάδα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας επί του Μαγνησιακού, την Κυριακή 11 Ιουνίου, σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς ο Εορδαϊκός τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς, χάνοντας την άνοδο. Παρά την προσπάθεια των «πρασίνων» μέσα στην χρονιά, όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης αήττητοι, τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αυτή η μεγάλη χρονιά τελειώνει με πικρή γεύση και πλέον αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Στα αγωνιστικά, ο Εορδαϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51ο λεπτό, με τον Γαλανόπουλο να κάνει το 0-1 για τον Μαγνησιακό.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 78ο λεπτό με τον Ντερβίσι, ενώ ο Πούλιος στο 90ο λεπτό έκανε το 2-1, ανατρέποντας την κατάσταση, Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 94ο λεπτό και πάλι Ντερβίσι.

Στο Γήπεδο της Πτολεμαΐδας βρέθηκε λιγοστός κόσμος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Έτσι, μετά και την τελευταία αγωνιστική, στην Γ’ Εθνική από τον 4ο Όμιλο ανέβηκαν οι Κιλελέρ, Μαγνησιακός και Αστέρας Σταυρού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: (Τσαγκαλίδης) Πίτσικος, Βούρτης (64’ Ντερβίσι), Μπαλίτσας, Στεργιόπουλος (90’ Βλάχου), Σέχι, Καβαλάρης (90’ Στεφανίδης), Χιμολάρι, Ματούλας (64’ Καλόγηρος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Τρούπκος (64’ Τσαγκαλίδης)

Μαγνησιακός: (Θεοδώρου) Ράπτης (58’ Γρηγοριάδης), Δημητριάδης, Βέρτζος, Ζέρβας (58’ Ζαρκάδης), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Λάμπος (69’ Γκέρτσος), Λουκάι,, Χριστίδης, Κέκιας (58’ Καΐλας), Βλάχος

Διαιτητής: Τζίκας

Α’ Βοηθός: Φακάνας

Β’ Βοηθός: Αλμπάντης

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article