Έριξε “ροπαλιά” στον Ηρακλή η Κοζάνη κερδίζοντας τον με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδος στο ουδέτερο της Κομοτηνής

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με μια τεράστια και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη επιστρέφει σήμερα το βράδυ η αποστολή της Κοζάνης στην πόλη.

Με μια πραγματικά νίκη ” χρυσάφι” με 2-1 η ομάδα της Κοζάνης αφήνει τον Ιστορικό Ηρακλή εκτός θεσμού του Κυπέλλου σε ένα παιχνίδι τακτικής για γερά νεύρα.

Η ομάδα της Κοζάνης χωρίς κανένα επίσημο ή ανεπίσημο παιχνίδι στα πόδια της κατάφερε στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της Ξενοφών Πάνου να πάρει ” κεφάλι” στο σκορ με 1-0.

Ο Ηρακλής θα ισοφαρίσει στο 35′ λεπτό.με τον Κούστα σε 1-1.

Οι Κοζανίτες όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη τους και με τον έμπειρο Θέμη Τζημόπουλο θα κάνουν το 2-1 στο 84′ αποτέλεσμα που είναι και το τελικό.

Στην επόμενη φάση λοιπόν η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Μια ιστορική νίκη- πρόκριση παρ’ όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μέσα στην εβδομάδα,οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής και ολόκληρο το team της ομάδας μαζί με τους λίγους αλλά ηρωικούς φιλάθλους της που ταξίδεψαν στην Κομοτηνή, επιστρέφουν με την πρόκριση στον επόμενο γύρο,και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθειά φυσικά που θέλει η νεοφώτιστη Κοζάνη και στην SL2.

ΠΑΕ Κοζάνη:(Αγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Σουλιώτης, Τάτσης, Ιτσιος, Νάτσος, Βοριαζίδης, Καλλέργης. Ποζατζίδης.

Αναπληρωματικοί: Μπλατσιώτης, Μπίκος, Τζημόπουλος, Κούφας, Ι. Παπαδόπουλος, Κάτανας, Αποστολίδης, Κανούλας, Ελ Ιντρίσι.

ΠΟΤ Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Χρούσιελ, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Στοϊτσεβιτς, Σίλβα, Κούστα, Κουντουριώτης.

Διαιτητής: Τομαράς

Βοηθοί: Σάββας – Μηνούδης

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ Athlitikianaskopisi.gr

Φωτογραφίες: kozani fc

Share This Article