Έκανε το ” deal” με Στράτο Λάμπογλου ο Σβορώνος

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης


Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Λάμπογλου.

Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη μεταγραφική κίνηση καθώς ο νέος παίκτης του ΓΑΣ διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία της Γ’ Εθνικής άλλα και από τη δεύτερη κατηγορία.

Ο Στράτος είναι γεννημένος στις 2/4/1999 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ως επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, κατόπιν μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και συνέχισε στην Κ20 του ΑΟ Κέρκυρας.

Ακολούθησαν αρκετοί σταθμοί στην καριέρα του καθώς αγωνίστηκε κατά σειρά σε Κρόνο Αργυράδων (υπό τις οδηγίες του Νίκου Θεοδοσιάδη), Κιλκισιακό, ΑΟ Κέρκυρα, Προοδευτική, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Ζάκυνθο ενώ την περσινή σεζόν πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Κοζάνης.

Ο Στράτος έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα του Νίκου Θεοδοσιάδη και να αποτελέσει ένα ακόμη πολύτιμο επιθετικό «όπλο» στα χέρια του προπονητή.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου καλωσορίζει τον Στράτο στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα «κιτρινόμαυρα».

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Share This Article